L’Orquestra Simfònica Illes Balears commemorarà l'any Llompart amb un concert

L'espectacle tindrà lloc al teatre Principal de Palma, hi participaran els rapsodes Joan Manel Vadell, Miquel Àngel Torres i Marta Cuesta

'Solcant l'aire' és un espectacle organitzat per commemorar la figura de l'escriptor mallorquí Josep Maria Llompart. El concert de l'Orquestra Simfònica Illes Balears de divendres, 14 de setembre, a les 20. 30  h , és el primer espectacle de la programació del teatre Principal de Palma, un avançament de la nova temporada.

Per acompanyar la selecció de poemes -organitzats per eixos temàtics constants en la seva obra: nostàlgia i infantesa, mort, terra i pàtria- s'han seleccionat peces musicals de compositors que  històricament  o geogràficament comparteixen el seu treball amb el de Josep Maria Llompart, com ara Baltasar Samper, Jaume Mas Porcel, Xavier Montsaltvatge i Enrique Granados. Llegiran els versos de Llompart els rapsodes Joan Manel Vadell, Miquel Àngel Torres i Marta Cuesta.

L’entrada és gratuïta, les invitacions es poden reservar a la següent adreça http://simfonicadebalears.net/ca/content/any-llompart i també a:
  • Can Oleo   ( carrer de l'Almudaina, 4, 07001 Palma)
  • Arxiu del Regne de Mallorca ( carrer de Ramon Llull, 3, 07001 Palma)
  • Biblioteca pública de Palma (Can Sales) ( plaça de la Porta de Santa Catalina, 24, 07012 Palma)
  • Museu de Mallorca ( carrer de la Portella, 5, 07001 Palma)
Es facilitarà un màxim de 4 entrades per persona.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF