Agenda Criatures 31/08/2018

Família, què podem fer?

Ara Balears
5 min
Família, què podem fer?

PalmaDissabte, 1 de setembre

‘Palabra de mago’. Jorge Blass aterra a Mallorca amb la seva darrera producció teatral per sorprendre i engrescar grans i petits. La sala Magna de l’ Auditòrium de Palma rep el mag més mediàtic i la seva reflexió vers l’il·lusionisme. Serà el dissabte dia 1 a les 20.30 h i el diumenge dia 2 a les 19 h.

Fireta del col·leccionisme ‘Descobreix els teus tresors…’. Els jardins del Centre Cultural la Misericòrdia de Palma tornen a acollir una nova edició d’aquesta fira tan especial per a col·leccionistes i curiosos. Hi trobareu llibres, còmics, revistes, monedes, segells, postals... i de ben segur tot tipus de publicacions de segona mà. Entre les 9.00 i les 18.00 hores.

VI Diada a Can Gaià ‘Viu la prehistòria’. El jaciment arqueològic dels Closos de Can Gaià (Portocolom) és l’escenari d’una proposta adreçada a tota la família. De 9.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores hi haurà visites guiades, tallers i demostracions sobre la prehistòria. Els participants podran fer un donatiu per continuar la tasca arqueològica. També podeu anar-hi diumenge, dia 2.

‘Teen Titans Go!’. Taller de plastilina per a nins i nines a partir de 4 anys que vulguin passar una estona divertida i a la vegada potenciar la motricitat i la creativitat. Podreu reproduir els superherois de DC Comics, els protagonistes de la sèrie d’animació Teen Titans Go! A partir de les 11.00 hores a la llibreria Baobab de Palma.

XIX Trobada de gegants. Si hi ha uns personatges capaços de conquerir els més petits de la casa aquests són els gegants. La plaça de la Pinada de Santa Ponça serà l’escenari, a les 18.30 hores, d’una divertida cercavila des de la Gran Via Puig de Galatzó, a més de la presentació i ball de gegants dins les activitats de les festes del rei En Jaume 2018 de Calvià.

‘Camí cremat’. A les 19.30 hores, el Teatre de Manacor presenta l’obra Camí cremat, de Hans Bauer, a càrrec del grup Sa Cadernera. L’obra és per a tota la família, ideal per a infants a partir de quatre anys. Dirigida per Carme González i Roser Riera, qui també ha traduït el text, està interpretada per Paula Forteza, Toni Gelabert, Joana Pou, Francisca Pilar Sánchez i Maria Magdalena Vives.

‘Despertant sentiments’. Patinatge Artístic Menorca protagonitzarà, a les 20.30 hores, un espectacle de patinatge artístic al Poliesportiu Municipal de Maó. Piruetes, moviments carregats de força, coreografies i moltes sorpreses per meravellar els més petits i també els seus pares.

Diumenge, 2 de setembre

‘Battle of de burguer’. El Poble Espanyol de Palma es convertirà, entre les 12.00 i les 23.59 hores, en un parc temàtic de l’hamburguesa, un somni! Amb activitats infantils, un tassó reutilitzable de regal, música en directe, reptes i desafiaments relacionats amb la temàtica de les hamburgueses, jocs i entreteniment per a totes les edats i moltes coses més!

‘Grease’. Espectacle de gimnàstica rítmica a càrrec de Rit-Mô amb el famós musical com a fil conductor. El rebel Danny Zuko i la innocent australiana Sandy es retroben a l’institut després d’haver viscut un fogós idil·li d’estiu. La cita és a les 19.00 hores a la plaça Conquesta de Maó.

Dilluns, 3 de setembre

‘Diverarqueòlegs’ en família. L’arqueologia és una activitat que atreu l’atenció dels més petits i per això a la llibreria Baobab de Palma han pensat en aquest taller per a nins i nines de 4 a 12 anys. La cita és a partir de les 17.30 hores.

Tallers i caricatures. A partir de les 18.00 hores, els més petits de la casa podran gaudir amb l’ampli ventall d’activitats pensades per a ells, les quals tindran lloc a la plaça de la Pinada de Santa Ponça. Podran participar en tallers lúdics i recreatius relacionats amb la temàtica de les festes del rei En Jaume. A partir de les 19 h, el caricaturista Bibi traurà el millor perfil de tots els qui vulguin tenir la seva caricatura. Per acabar la jornada, a les 20 h, els infants de 6 a 12 anys estan convidats a la festa infantil i discoteca infantil.

Taller de Gegants ‘Fes-ne un!’. A les 18.00 hores a la plaça de la Conquesta de Maó, la Colla de Geganters ofereix aquesta activitat creativa per elaborar un gegant propi, pensada per incentivar les habilitats plàstiques dels més petits.

Dimarts, 4 de setembre

‘Comiendo perdices’. Espectacle de patinatge amb l’Escola Patinatge Artístic UD Maó, Grup Show i Patinatge Ferreries. Tindrà lloc a la pista de patins La Unió a les 20.30 h i està pensat per gaudir en família.

Dimecres, 5 de setembre

Cucorba. A partir de les 18.00 hores, la llibreria Baobab de Palma serà l’escenari d’una celebració molt especial: el primer aniversari de la nova ubicació d’aquest establiment. La diversió està garantida amb l’actuació dels infal·libles Cucorba, que amb les seves cançons i les seves actuacions provocaran rialles i somriures entre tots els assistents.

‘10 llàgrimes i una abraçada’. Arriba l’hora del conte a la Biblioteca d’Alaior. Amb Paola Cibin, a partir de les 19.30 hores, serà el moment d’endinsar-se en el màgic món dels contes per viure una història que no deixarà indiferent ningú.

Dijous, 6 de setembre

‘Una estona de meditació’. La llibreria Baobab de Palma organitza una sessió de ioga en família de la mà de Patricia Picazo, que és narradora oral i professora de ioga. Està pensada per a infants majors de quatre anys acompanyats per un adult. L’activitat comença a les 18.00 hores.

Màgia per als més petits. La Biblioteca de Sencelles (carrer d’Antoni J. Llabrés Mudoy, 16) convida els menors de 14 anys a descobrir de prop el fascinant món de la màgia amb la participació en un taller a les 11.00 hores.

Gran cercavila. A les 18.30 hores sortirà una gran cercavila des de la plaça Constitució de Maó amb bandes de tambors i cornetes, gegants convidats d’altres pobles de Menorca i els gegants de Maó, amb la seva colla de grallers i geganters. És una activitat del programa de les festes de la Mare de Déu de Gràcia.

Divendres, 7 de setembre

Espectacle de Cucorba. El pati de Ca les Monges, de la barriada palmesana de Son Sardina, rep la formació infantil Cucorba amb un espectacle que, com és habitual, està caracteritzat per l’acció i el dinamisme, l’enginy de les paraules i la diversió. Tot ideat per atrapar el públic i despertar-ne la curiositat. Humor i alegria a partir de les 18 h.

Desfilada del moro i ball dels escamots. A partir de les 20.00 hores, els carrers de Santa Ponça s’ompliran de color i d’història amb una vistosa desfilada gràcies a les festes del rei En Jaume, que ens traslladen al passat per viure l’emoció de la Conquesta de Mallorca. La comitiva partirà de la plaça de la Pinada i passarà per la Gran Via Puig Galatzó per arribar a la rotonda i tornarà fins a l’Oficina de Turisme. Sens dubte, un espectacle que gaudiran especialment els més petits.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

stats