Agenda Criatures 01/11/2019

Família, què podem fer?

Ara Balears
5 min
Família, què podem fer?

PalmaDissabte, 2 de novembre

Halloween. Activitat a l’espai infantil i ludoteca gratuïta de Porto Pi, centre comercial ubicat a l’avinguda de Gabriel Roca, número 54, a Palma. S’hi faran activitats pensades per a nins de 4 a 12 anys o més petits acompanyats d’un adult. El primer dissabte de novembre es farà una desfilada de disfresses d’1 1.30 h a 13.30 h i de 17.30 h a 18.30 h. De les 18.30 h a 19.30 h se celebrarà la Nit de les Ànimes, en què es farà un taller de rosaris i hi haurà batucada infantil. De franc.

Dibuixos per Tots Sants. Esbossos i dibuixos fets al moment al cementeri de Palma (camí de Jesús, 2). Allà es durà a terme la trobada d’urban sketchers, programada per a les 10.30 h. Els dibuixos es vendran a la Trobada del Còmic, a Es Baluard, a partir del mateix capvespre de dissabte, en benefici de l’organització Stop Sandhoff. Activitat gratuïta.

Exposicions de còmic. Visita guiada a les exposicions Balla Zapata, Muralisme i homenatge a la cultura popular mexicana, Loteria Mexicana i Plorant a Chavela, amb Max, Álex Fito, Roger Omar i Ulisses Culebro, al Casal Solleric (passeig del Born, 27. Palma). La visita és a les 11.30 h. Es tracta d’una activitat programada en el marc del Còmic Nostrum. Entrada gratuïta.

Trobada del Còmic. Es Baluard (plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, a Palma) acollirà la Trobada del Còmic. L’horari és de 10 a 21 h i hi haurà taules de còmics, food trucks, editorials, artesania, autoedició, l’Univers del Còmic, tallers, jocs, presentacions, concerts... L’espai de tallers s’obre a les 10.30 hores. Hi haurà un taller infantil a càrrec d’Eva Barceló i a les 11.45 h, un taller de paper picat mexicà a càrrec de Joana Reyna. Inscripció gratuïta als tallers a cluster@comicmallorca.com. De franc.

Contacontes, llibres i música. Activitats a l’Aljub d’Es Baluard, a Palma, en el marc del Còmic Nostrum. Comencen a les 10.40 h. Contacontes Raro, a càrrec de l’autor, Canizales; Chiche, mi perro pastor, presentació del llibre il·lustrat de l’editorial Más Pimienta, a càrrec de l’autora i editora, Susana Aliano; trobada amb Paco Roca, Mac Diego i Rafel Vaquer; El terror de les nenes, presentació els autors, Flavia Gargiulo, Eva Barceló, Nívola Uyá, Margalida Vinyes i Enriqueta Llorca, i Sebastià Marí, de l’editorial Disset; La cicatrice, d’Andrea Ferraris, presentació amb Bàrbara Fiore Editora; K-pop, música popular coreana, organitzada per Shinigamis Mallorca; trobada amb Sergio Mora; lliurament dels premis del concurs Trenca els Murs, i concert dibuixat d’Hatori Hanzo Surf Experience, amb música i dibuixos sobre la immigració fets a quatre mans entre nins i dibuixants professionals. La recaptació de la barra de bar solidària del concert dibuixat serà per a l’Open Arms. De franc.

Circ Històric Raluy. Per viure un viatge en el temps. Al parc de la Riera, a Palma, just al costat de l’antic estadi Lluís Sitjar, dissabte a les 17 h i a les 19.30 h, diumenge a les 12.15 h i a les 17 h, i dimecres, dijous i divendres a les 18.30 h. Els dilluns i dimarts no hi ha funció. Preus: nins, entre 9 i 25 euros; adults entre 15 i 30 euros, en funció de la situació dels seients.

‘Al museu en família’. Els dissabtes i diumenges s’organitzen visites familiars gratuïtes amb tallers al Museu d’Art Contemporani i Museu Puget a Dalt Vila, a Eivissa, adreçades a nins d’entre 3 i 12 anys, per acostar-los al món de l’art i la cultura. Després de la visita s’organitza, a més, un taller pràctic relacionat amb les obres d’art que s’han vist. Les activitats són de 10.30 h a 13 h i són totalment gratuïtes. És imprescindible fer inscripció prèvia telefonant al MACE o al Museu Puget, o enviant un correu electrònic a mac@eivissa.es.

Diumenge, 3 de novembre

Taller infantil de còmic. A càrrec d’Eva Barceló, d’ 11 h a 12 h. Inscripció gratuïta a cluster@comicmallorca.com. Es farà a Es Baluard (Porta de Santa Catalina, 10, Palma). De franc.

Contacontes i exposicions. Activitats que inclouen contacontes, exposicions i dibuix a l’Aljub d’Es Baluard, a Palma. Comencen a les 10.30 h. Contacontes La Història de Menco’, a càrrec de l’editorial Más Pimienta ; Proyecto 99: de la idea al papel, presentació de l’exposició virtual a càrrec de Francesc Grimalt; duel de dibuixants: tres combats, amb participació de dibuixants professionals locals, autors de fanzins i convidats del Festival; Pechakucha, 20 imágenes x 20 segundos. Presentació dels projectes: Cinc banderes de pau ; Les mars del Sud, de Bartolomé Seguí; Nit de fosques revelacions, de Francesc Grimalt; El Gron, de Jaume Balaguer; Kadath, de Guillermo Sanna, Jacques Salomón i Florentino Flórez; Terrorganden, de Paula Ávalos, i Amazona, de Canizales. La fi de festa és a les 13 h. De franc.

‘El sostre del món’. Sessió de cinema per a nins a partir de 6 anys, organitzada per Drac Màgic. A les 12.50 h a Ocimax Palma (Bisbe Pere de Puigdorfila, 1). La pel·lícula explica la història de Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa que ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de l’última expedició a la conquesta del pol Nord. Sasha decideix partir cap allà per recuperar el famós vaixell. 4 euros.

Dilluns, 4 de novembre

Fira de la ciència i de la tecnologia. Contacontes i espectacle. Al municipi eivissenc de Santa Eulària des Riu. Activitat organitzada per la Biblioteca Municipal. A les 17.30 h comença l’espectacle Somriures màgics amb la fada Pachamama al Centre Cultural de Jesús (carrer del Faisà, 7). De franc.

Dimecres, 6 de novembre

‘La moneda màgica’. Contacontes basat en el llibre d’Anna Pasquina. Conte i taller a càrrec d’Anna Pasquina. A Menorca, a la Biblioteca Pública d’Alaior (carrer Major, 14). L’activitat es durà a terme a les 18.30 h.

Divendres, 8 de novembre

‘Robert Capa en color’. Visita a l’exposició de Robert Capa amb un taller per a famílies al CaixaFòrum, a Palma. Fotos que parlen: un recorregut per l’exposició de Robert Capa, durant el qual es pot observar, pensar i participar en petites activitats, i que acaba amb un taller en què les persones que han fet la visita duran a terme la seva pròpia creació. Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 8 anys. A les 18 h. Preu: 4 euros amb un 50% de descompte per als clients de CaixaBank.

‘Una trobada amb Miguel Hernández’. Obra de teatre al teatre Sans (carrer de Can Sanç, 5. Palma) adreçada a joves i adults. Tres intèrprets aprofundeixen en diversos moments de la vida de l’artista Miguel Hernández: la infància, l’adolescència, els primers amors, l’arribada a Madrid, l’emoció davant la creació, la República, la guerra, la presó... Preu: 12 euros. L’obra és a les 20.30 h.

Contacontes. Activitat de tardor al municipi eivissenc de Santa Eulària des Riu, organitzada per la Biblioteca Municipal (carrer de Joan Tur, 9), a càrrec de Neus Montero. A les 17 h. Activitat gratuïta.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

stats