Família què podem fer?

Dissabte 27

‘Romeo i Juliet’. El Teatre Municipal Mar i Terra acull aquest cap de setmana la història d’amor
clàssica de Shakespeare adaptada al nostre temps. Dos joves s’enamoren en una festa, però les seves famílies no els posen les coses fàcils. Les acrobàcies, el text i moltes coses més faran que tota la família gaudeixi d’aquest espectacle. L’obra començarà a les 18 h i el preu de l’entrada anticipada és d’un euro per als menors de 2 anys i de 8 euros per als adults i la resta dels nins. Si es compra l’entrada a taquilla el preu és de 10 euros.

‘Safrà i Serafí’. L’obra de teatre 'Safrà i Serafí' de Txo Titelles explica la vida de dos ratolins molt
diferents que tenen una afició en comú: llegir. Tot i això, els dos no s’entenen gens ni mica. L’obra
començarà a les 12 h i el preu de l’entrada anticipada és d’un euro per als menors de 2 anys i de de 8 per als menors de 16 i els adults. Si es compra l’entrada a taquilla el preu és de 10 euros. Al teatre municipal Catalina Valls.

Contes de por i decoració de Halloween. A la Biblioteca de Son Cladera es prepara una jornada
diferent per conèixer un temàtica interessant per als més joves: els contes de por. Per aquest motiu, a la biblioteca es llegiran contes de por en grup i, després, es faran activitats per crear decoracions terrorífiques. L’activitat començarà a les 10.30 h i és gratuïta.

‘El petit príncep’, tercera part. Continua l’aventura d''El petit príncep’ a la Biblioteca del Coll d’en
Rabassa amb la lectura de diferents fragments d’aquesta obra de referència. L’activitat començarà a les 11.30 h i és gratuïta.

‘Què sap la biblioteca de la Nit de les Ànimes?’. La Biblioteca de Son Ximelis prepara un taller per aprendre l’origen d’aquesta festa i la manera com s’ha celebrat al llarg del temps. L'activitat comença a les 11. 30 h i és gratuïta.

‘Truco o trato?’. La llibreria infantil Baobab es prepara per a la nit de Halloween amb un espectacle de màgia per a tota la família. Magic Berni & Mimi faran que l'horabaixa estigui ple de sorpreses
terrorificament divertides. Monstres, bruixes i vampirs acudiran a la llibreria a partir de les 18.30 h. El preu de l’entrada és de 6 euros per persona.

‘Martina’. Martina és una contacontes que va arreu del món cercant històries per contar als nins. Però no li serveix qualsevol història, sinó que té un do que li permet parlar amb les joguines, que li conten les seves aventures, ja que, quan els nins van a dormir, elles surten a descobrir el món i a jugar. Al Teatre de Manacor. L’obra té una durada de 45 minuts i comença a les 12 h. El preu de l’entrada és de 6 euros per persona.

Torneig d'Scrabble en català. Costitx acull un torneig diferent per als més petits de la casa. La
competició del joc de taula Scrabble tindrà dos grups diferents segons l’edat dels participants: un per als més petits, nascuts entre el 2004 i el 2008, i un altre per als nascuts entre el 1998 i el 2003. El torneig es durà a terme a l’Escola Vella de Costitx a les 18 h.

Taller de plastilina. La llibreria Baobab, com cada dissabte, torna a preparar un taller de plastilina per als petits de la casa. Amb aquesta activitat es pretén crear mons de fantasia i deixar volar la imaginació. L’activitat comença a les 11 h i el preu és de 5 euros.

‘La volta al món’. El Teatre de Manacor serà l’escenari d’una adinerada empresària anomenada Dona que decideix fer la volta al món i escriure el guió d'un ballet al costat del seu amic i ajudant Max. París, Rússia, el Japó, els Estats Units, el Brasil i Islàndia són algunes de les destinacions de la seva apassionant aventura i a aquests llocs transportarà tot el públic. L’obra començarà a les 18 h i l’entrada per persona és de 12 euros.

Diumenge 28

‘Saps com funciona un orgue?’. Un concert didàctic amb òrgans de tub i les seves curiositats omplirà Can Balaguer aquest diumenge. Es tracta d'una proposta didàctica dissenyada per musicòlegs i docents de la música pensat per animar tots els membres de la família. El concert començarà a les 12 h i l’entrada és gratuïta.

‘Bella, una al·lota valenta’. Menorca acull la representació d’aquesta obra de teatre, basada en ‘La Bella y la Bestia'. L’obra és a càrrec del grup de teatre del Centre Catequístic de Sant Miquel. Al Teatre de Sant Miquel a les 19 h. L'obra té un preu de 10 euros.

‘Feim barri, feim necròpolis’. Arriba la tercera edició de ‘Feim barri’, el programa de dinamització als barris d'Eivissa, amb la temàtica de Tots Sants. Els tallers infantils tenen l'objectiu que no es perdin les tradicions d'Eivissa per Tots Sants. Les activitats infantils es realitzaran de les 11 h a les 14 h i de les 16 h a les 19 h. Totes són gratuïtes.

Dimarts 30

Decoracions de Halloween. La Biblioteca de Son Gotleu prepara una jornada de decoracions amb
els més petits. Carabasses, bruixes i molt més a la sala infantil de la biblioteca. L’activitat començarà a les 17.30 h i és gratuïta.

'Halloween Potter'. Màgia pura a Porto Pi amb un taller fantàstic de pocions, participacions i aparicions especials. La màgia i la por captivaran tots el assistents. L’activitat és gratuïta. Començarà a les 17.30 h i acabarà a les 19.30 h.

Dimecres 31

‘La bruixa grinyoladents’. Activitat de contacontes terrorífic per als més petits. Després d’escoltar les aventures de la bruixa hi haurà un taller per poder completar l’activitat. A la Biblioteca de Son Gotleu. El contacontes començarà a les 17.30 h i és gratuït.

Maria Bimbolles. La llibreria infantil Baobab celebra la Nit de les Ànimes amb Maria Bimbolles. Un,
dos, tres, sus! Així espanten la por d’aquesta nit. L’única norma per formar part d’aquesta festa és anar disfressat. L’activitat començarà a les 18 h i el preu de l’entrada és de 5 euros.

Dijous 1

Musical de 'Madagascar'. L’Auditòrium de Palma acull les aventures del zoològic de Central Park de Nova York, on viuen Àlex el lleó, Marty, la hipopòtam Glòria i Melman, una girafa. La seva peripècia un cop surten del zoo per conèixer món farà que tota la família visqui unes hores de diversió i emocions. A les 16.30 h i a les 19.30 h. L’entrada costa de 25 a 35 euros per persona.

‘Buffon’s 20 anys’. Amb motiu del seu 20è aniversari, la companyia de Teatro Buffon’s torna a
l’escenari per mostrar la seva nova versió de l’humor més clàssic. Un espectacle dirigit a tots els que vulguin gaudir de dues hores de rialles. A l’Auditòrium de Palma a les 20 h. L’entrada per als menors de 3 anys és gratuïta i per a la resta, el preu és de 25 euros.

Divendres 2

Xavi Magic. Un nou espectacle familiar de màgia a càrrec de Xavi Magic, anomenat ‘The ilusions’,
arriba a Trui Teatre. Trucs, desaparicions, levitacions i moltes coses més faran que els més petits entrin en un mon màgic. L’entrada té un cost d'entre 15 i 17 euros i l’espectacle començarà a les 18 h.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF