Família, què podem fer?

Dissabte, 6 d’octubre

‘Què sap la biblioteca de… educació?’ La Biblioteca de Son Gotleu de Palma està preparada per ajudar els més petits per començar aquest curs escolar. La biblioteca ha organitzat uns tallers per ajudar a estudiar, ensenyar mètodes d’aprenentatge i totes les claus per ser el millor aquest curs escolar. L’activitat és gratuïta i se’n pot gaudir fins al 31 d’octubre

Contacontes: ‘Max i els superherois’. La Biblioteca de Son Cladera de Palma ha preparat la narració del conte Max i els superherois, posant especial èmfasi en la relació entre el protagonista i les vides quotidianes de totes les persones per mostrar la importància dels pares i les mares en la vida dels infants. Quan s’acabi el conte es farà un taller per il·lustrar el superheroi preferit de cada infant. L’activitat començarà a les 10.30 h i és gratuïta.

Contacontes: ‘El monstre encaputxat’. A la Biblioteca de Son Ximelis de Palma es durà a terme un contacontes molt especial i ple d’imaginació. Un monstre encaputxat es passeja per la ciutat i a la biblioteca tenen molta curiositat per saber com és. Després de la lectura del conte es farà una activitat, que comença a les 11.30 h i és gratuïta.

Concert familiar: ‘Del circ romà fins al cinema’. A Can Balaguer, a Palma, s’organitza un concert per a tota la família en què s’explica d’una manera divertida i diferent la història que hi ha entre el circ romà fins arribar al cinema. El concert comença a les 18 h i l’entrada és gratuïta.

‘La chica del ukelele’. La llibreria infantil Baobab, a Palma, prepara un concert infantil amb La chica del ukelele, en què la música, la màgia i el ioga transportaran els més petits de la casa a la seva part més sensible i creativa. El concert durarà uns 30 minuts i les activitats de ioga, per a infants majors de tres anys, duraran mitja hora més. El concert començarà a les 18 h i l’entrada té un cost de 3 euros.

Taller de plastilina. La llibreria infantil Baobab, a Palma, prepara un taller de plastilina per als infants majors de quatre anys. Durant una hora els més petits podran donar pas a la seva imaginació i crear amb aquest material. L’activitat començarà a les 11 h i té un preu de 5 euros.

‘Moby Dick’. La companyia del País Basc Teatro Gorakada representarà a l’ Auditòrium Sa Màniga, a Cala Millor, Moby Dick, un clàssic de la literatura del qual podrà gaudir tota la família. L’espectacle començarà a les 18 h i el preu de l’entrada és de 7 euros.

‘Serena Fussura’. Elàstic Nou duu aquesta obra familiar a l’ Auditori d’Alcúdia a les 10 h. Es tracta d’un espectacle de titelles creat per Alba Barbé i Sara Carro. Aquesta obra convida l’espectador a qüestionar els rols de gènere a través d’un viatge per mons fantàstics en què la realitat es converteix en una cosa completament diferent.

‘Dia de nassos’. El recinte firal El Molino de Calvià acull aquest dissabte una festa solidària que se celebra cada any amb Payasos de Sonrisa Médica. En aquesta festa es podrà gaudir de tallers per als més petits, espectacles de màgia, música, balls i moltes més activitats per passar una jornada solidària. La festa començarà a les 11 h i acabarà a les 20 h. L’entrada és un donatiu de 5 euros i els menors de 12 anys no han de pagar.

Maria Bimbolles. El centre comercial Porto Pi rep una vegada més l’actuació de Maria Bimbolles, que proposa, a través de les seves cançons i un espectacle, posar en marxa el funcionament de la imaginació i la fantasia. L’activitat començarà a les 11 h i acabarà a les 13 h. L’entrada és gratuïta.

‘Hansel i Gretel’. L’ Espai Cultural Can Ventosa, Eivissa, rebrà aquest musical dirigit a tota la família. El conte dels germans Grimm s’ha convertit en un espectacle sense perdre de vista la historia real, que està plena d’humor i de tendresa. El musical començarà a les 18.30 h i l’entrada té un cost de 12 euros.

Diumenge, 7 d’octubre

‘Vaiana’, el musical. La Sala Dante, a Palma, acull el musical Vaiana. Les cançons en directe, les coreografies i la història que protagonitzen Vaiana i Maui faran gaudir els més petits de la casa. Començarà a les 18 h i l’entrada té oscil·la entre 5 i 10 €.

Musical ‘ABBA Live TV’. El musical d’ABBA arriba a Trui Teatre de Palma. Amb la intenció de fer vibrar tota la sala, els artistes faran que el públic formi part del mateix espectacle. Amb les cançons de sempre. És un espectacle del qual podrà gaudir tota la família. Comença a les 19 h i el preu de l’entrada oscil·la entre 20 i 30 euros, segons la localitat seleccionada.

Fira Dolça. Com cada any, arriba a Esporles la XIV Fira Dolça, que estarà farcida d’actuacions, batucades, teatres, tallers i degustacions per a tota la família per tots els carrers del poble. Les activitats començaran a les 9 h i acabaran a les 21 h. L’entrada a la fira és gratuïta.

Godeep Es Castell. L’Associació de Veïns del Castell organitza en aquest poble de Menorca un seguit d’activitats per al més petits de la casa. Jugar, relacionar-se, planificar i celebrar seran els objectius del dia. Les activitats es duran a terme entre les 10 h i les 20 h. L’entrada és gratuïta.

Dilluns, 8 d’octubre

Peque Pi Club. El centre comercial Porto Pi continua amb les seves activitats per als més petits. Tallers d’anglès, manualitats amb material reciclat i decoració. Els menuts podran fer totes aquestes activitats submergint-se en l’idioma. Les activitats començaran a les 17.30 h i s’allargaran fins a les 19.30 h. Gratuït.

Dimecres, 10 d’octubre

Harry Potter. El centre comercial Porto Pi durà a terme un taller de manualitats sobre el món de Harry Potter. Pocions, titelles, papiroflèxia i tot el que els nins necessiten per convertir-se en els millors alumnes de Hogwarts. De les 17.30 h fins a les 19.30 h. L’activitat és gratuïta.

Dimecres, 10 d’octubre

‘Què sap la biblioteca de les lupes màgiques?’. La Biblioteca de Son Ximelis de Palma durà a terme aquest dimecres un taller diferent, que està pensat per a infants que tinguin entre 5 i 9 anys, sobre el concepte de les lupes màgiques. L’activitat serà a les 17.30 h i és gratuïta.

Dijous, 11 d’octubre

Taller ‘Star Wars’. El centre comercial Porto Pi continua amb les activitats per als més petits. És el torn d’un taller que ve d’una altra galàxia. Amb l’ajuda de les titelles, les màscares, les capes i les espases làser, els més petits gaudiran d’un taller d’una altra dimensió. De les 17.30 h a les 19.30 h. L’entrada és gratuïta.

Divendres, 12 d’octubre

L’aniversari de Pocoyó. Al Palau de Congressos de Palma se celebra l’aniversari de Pocoyó. Conecta Kids prepara aquesta festa, que estarà plena de globus, confeti, música, regals i moltes sorpreses més. Els infonats podran conèixer nous amics de Pocoyó com Nina. L’aniversari començarà a les 17 h i l’entrada val 17 €.

Taller de robòtica. El centre comercial Porto Pi organitza un taller de robòtica per als més petits. Es tracta d’un concepte educatiu innovador de la mà dels professionals de Nexus en què els nins jugaran, muntaran i programaran robots segons les seves edats i gaudiran amb els seus mons de Minecraft. L’activitat començarà a les 17.30 h.

Animal Fest. Aquest divendres se celebra a Porto Pi l’Animal Fest, una festa on es podrà gaudir d’un munt d’activitats amb les mascotes. La festa començarà a les 12 h i l’entrada és gratuïta.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 15/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF