Família, què podem fer?

Dissabte, 9 de febrer

Contacontes. Na Martina té un do que li permet parlar amb les joguines, que li conten les seves aventures, ja que quan els nins van a dormir, aquestes surten a trescar món i a jugar. A càrrec de La Fornal d’Espectacles a les 11.30 h a la biblioteca de Son Ferrer (Calvià). Gratuït.

La comunicació. Taller d’educació emocional per a infants de 6 a 11 anys en què es treballarà l’escolta activa i la manera d’expressar-se més eficaçment amb dinàmiques de grup. Impartit per Elia Luna (Formada en PNL i Intel·ligència emocional). Taller gratuït al Casal de Son Tugores (Alaró) a les 11.30 h. Places limitades. Cal inscriure-s’hi enviant un correu a sontugores@ajalaro.net

‘Et menjadé’. La contacontes Aina Bigotets arriba a la llibreria Drac Màgic (Palma). L’esdeveniment començarà a les 11.30 hores. Entrada gratuïta.

‘Lettre d’amour’. Viatge al passat en homenatge al 90è aniversari de noces de Pilar Juncosa i Joan Miró, una reflexió d’amor amb experiència culinària i jocs cooperatius. Dirigit a famílies amb nins d’entre 3 i 12 anys. De les 11.15 h a 13 h a la Fundació Joan Miró (Palma). Per a inscripcions cal telefonar al 971 701 420. Preu de l’entrada 3 euros.

Moviment feliç. Peque Pi Club organitza jocs tradicionals interactius amb música, postures de ioga (animals) i respiració, construcció de joguines amb cartó, circuits, gimcanes, etc. L’activitat serà a la terrassa del centre comercial Porto Pi (Palma), d’ 11 h a 13.30 h. Entrada gratuïta.

El dissabte va d’art. Una proposta engrescadora en la qual es pot relacionar l’art contemporani amb el món animal, les matemàtiques i la tecnologia. En aquesta ocasió, relacionat amb les peces de la col·lecció permanent del museu aprendran a retratar-se utilitzant els trucs de la tecnologia. Al Museu Es Baluard (Palma) a les 11 hores. Preu de l’entrada un euro per infant. Reserva prèvia al 971 908 201.

Barridiades. Esdeveniment en el qual les famílies podran gaudir d’un dia d’esport amb diferents activitats destinades als més petits. Diferents esports i jocs grupals i individuals destinats als infants. L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Palma, serà gratuïta i es durà a terme a les 10.30 h al barri del Fortí, a la plaça de Madrid.

Contacontes. M. Amengual llegirà l’obra La princesa rebel a la Biblioteca Municipal Josep M. Llompar t (c/ de l’Emperadriu Eugènia, 6, Palma), a les 11 hores. Activitat gratuïta.

Lego robòtica. Taller per a infants a la Biblioteca Pública del Castell (c/ de Cala Corb, 10). A les 11 hores, per a nins i nines de 9 a 12 anys. Esdeveniment gratuït.

Les constel·lacions. Astromallorca organitza un taller d’observació astronòmica de 18 h a 19 hores i de 22 h a 23 hores al Centre d’Educació Ambiental de Binifaldó (Escorca). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia al telèfon 971 517 083.

Diumenge, 10 de febrer

‘L’illa dels tresors’. Les rutes WoW arriben al Castell d’Alaró, territori embruixat. Un recorregut guiat per Joan Carles Palos de 10 hores a 16 hores. És una activitat gratuïta, però cal reservar plaça al correu info@mallorcaliteraria.cat.

Petites oceanògrafes, grans científiques. Sense els oceans no seria possible la vida a la Terra. Les investigadores del mar s’esforcen per conèixer-los millor i protegir-los. Taller organitzat pel Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB), en què ajudaran a descobrir quin tipus d’oceanògrafa podries ser a través de contacontes, jocs i manualitats. L’acte forma part del cicle ’Dia internacional de la dona i la nena a la ciència’. A les 11 h i a les 12 h al CaixaFòrum de Palma. Entrada gratuïta.

‘La rateta presumida’. Margalida Amengual ofereix aquesta història. Auditòrium Sa Màniga (c/ de Son Galta, 4, Cala Millor) a les 18 h. Per a infants a partir de tres anys. Entrada gratuïta.

Visita guiada a Cort. L’Ajuntament de Palma ofereix la possibilitat de fer una visita guiada a Cort. Hi ha dos torns: a les 11 h (en català) i a les 12 h (en castellà). Activitat gratuïta.

Dilluns, 11 de febrer

Extraescolar. El professor d’anglès de La Salle Víctor Jiménez organitza trobades per conversar en aquesta llengua. Es faran dos grups, a les 17.30 h i a les 18.30 h, a la llibreria Baobab (Palma). A través de la seva passió pel saxofon, Jiménez farà jocs de vocabulari i història i els infants practicaran anglès. Preu tres euros i mig. Inscripcions al 654 922 410.

Divulgació. Dinosaurs Tour és una exposició itinerant. Un apassionant viatge per l’època dels dinosaures que inclou 22 figures d’aspecte realista i mida real i amb moviments que simulen els comportaments d’aquests animals prehistòrics. De dilluns a divendres de 17 a 21 h. Dissabtes i diumenges d’11 h a 14 i de 17 a 21 h al Recinte Firal de Maó. Entrada 8 euros, gratuïta per a menors de dos anys acompanyats.

TempsXtu. Mentre els adults duen a terme qualsevol activitat de la seva vida quotidiana, els infants poden jugar i desenvolupar la creativitat. De dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h. Dissabtes matí de 10 a 14 h al Centre Flassaders (Palma). Tarifa familiar 2 euros. Per reservar: flassadersadmin@palma.es o al telèfon 971 214 027.

Dimarts, 12 de febrer

‘Érase dos veces... La cenicienta’. Contacontes a l’ Espai Dona (plaça de Sant Domingo, Inca) a les 18 hores. Aforament limitat a 20 infants. Inscripcions a igualtat@ajinca.net

Divendres, 15 de febrer

Màscares venecianes. La llibreria Baobab (c/ de Guillem Galmés, 17, Palma) organitza un taller a les 18 hores per a nins i nines a partir de quatre anys. Preu de l’activitat: 7 euros. Places limitades. Inscripcions als telèfons 654 256799 o 654 922 410.

Cinebebè. Sessions de cinema especialment organitzades perquè les mares, els pares i els acompanyants puguin acudir amb els seus bebès i nins. Es projecten pel·lícules per al públic adult (exclosa violència i terror extrem) i pel·lícules infantils i familiars. Es tracta d’una iniciativa de l’Asociación Círculo Materno Infantil de Mallorca. Preu: 5 euros els adults i els infants a partir de 2 anys. Projecció de La Lego pel·lícula 2 a l’ Ocimax de Palma a les 18 hores. També venda anticipada d’entrades a la taquilla.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF