CANVIS A L'AJUNTAMENT DE VILA
Part Forana 22/06/2013

La popular Pilar Marí ja és la nova alcaldessa d'Eivissa

Després de jurar el càrrec, Marí féu un discurs d'acceptació conciliador i ple de bones intencions

David Ventura
1 min
Pilar Marí jurà ahir el càrrec i es dóna per tancada la crisi política que ha paralitzat l'Ajuntament.

Eivissa.Amb els vots favorables del PP -inclosos el de l'exalcaldesa Marienna Sánchez-Jáuregui- i del PREF, la popular Pilar Marí fou ahir proclamada alcaldessa d'Eivissa. PSOE-Pacte i EPIC Eivissa votareels seus candidats -Lurdes Costa i Toni Villalonga, respectivament-, mentre que Eivissa pel Canvi s'hi abstingué.

Després de jurar el càrrec, Marí féu un discurs d'acceptació conciliador i ple de bones intencions. En primer lloc, pronuncià una defensa dels regidors del grup municipal popular, que ha viscut una profunda divisió durant la crisi política dels darrers tres mesos. En un missatge en clau interna, la nova alcaldessa donà les gràcies als seus companys i afirmà que "som un equip amb capacitat. Aquesta crisi ens ha reforçat". Conscient també de la fragilitat de la seva majoria -pendent del futur de Sánchez-Jáuregui, que encara no se sap si estarà dins o fora del PP-, Marí allargà la mà a l'oposició assegurant que "ens queda una gran feina per davant i són importants les aportacions que arribin d'altres forces polítiques".

Després del ple, Marí volgué girar full de la crisi que ha paralitzat l'Ajuntament durant tres mesos i anuncià que Jáuregui no ocuparà cap lloc de responsabilitat en el govern municipal "mentre tingui obert un expedient disciplinari dins el PP.

stats