TURISME
Part Forana 08/08/2013

Sineu vol tenir marca turística pròpia per diferenciar-se

El consistori fa comptes treballar amb vista a la temporada de 2014, quan s'inclourà una partida pressupostària per a aquest fi

Margalida Bonnín
1 min

Sineu.Amb la voluntat d'augmentar el volum de turisme que arriba a Sineu i millorar-ne l'atenció, l'Ajuntament anuncià ahir que comença a fer feina per difondre al màxim el municipi a escala internacional i detallà tota una sèrie de mesures. Totes aquestes noves propostes, que encara no disposen d'un projecte definit, estaran sota el paraigua d'una nova marca "Sineu", amb la qual el poble es presentarà als mercats emissors de turistes.

El consistori fa comptes treballar amb vista a la temporada de 2014, quan s'inclourà una partida pressupostària per a aquest fi. La primera passa serà la publicació de nous fullets que es repartiran a l'oficina d'informació turística i que estaran editats en català, castellà, anglès, francès, alemany i rus. També està previst dur a terme tota una sèrie de noves iniciatives com la creació de rutes identificades amb codis QR (una informació encriptada que es llegeix mitjançant la captura d'imatges amb un dispositiu mòbil); l'obertura d'espais nous perquè els turistes els puguin visitar, com l'oratori de l'antic hospital quan estigui restaurat i l'església amb un horari establert; i la millora de la senyalèctica dels monuments.

stats