CANVIS A L'AJUNTAMENT DE VILA
Part Forana 21/06/2013

El PREF tornarà al govern municipal d'Eivissa

David Ventura
1 min

Eivissa.El Partit Renovador d'Eivissa i Formentera (PREF) tornarà al govern de l'Ajuntament d'Eivissa. No és cap sorpresa però ara ja s'ha confirmat oficialment: el PREF i el PP han arribat a un acord perquè els dos regidors 'renovadors', Myriam Valladolid i Ignacio Rodrigo, tornin a les seves antigues responsabilitats de govern.

Els dos edils del PREF, que ocupaven les àrees de Benestar Social i Turisme, respectivament, varen abandonar els seus càrrecs, passaren a l'oposició quan va esclatar el cas Prensa Pitiusa i deixaren Marienna Sánchez-Jáuregui en minoria. Ara, una vegada que Sánchez-Jáuregui ja ha dimitit com a alcaldessa, no hi ha cap obstacle perquè el PREF recuperi la coalició amb el PP.

Les negociacions les han conduïdes els presidents d'ambdós partits: Vicent Serra, pel PP d'Eivissa, i Cándido Valladolid, pel PREF. Valladolid es mostra convençut que la popular Pilar Marí serà una "bona alcaldessa" i assegura que els seus dos regidors faran feina perquè "l'Ajuntament d'Eivissa surti de la paràlisi en la qual es troba". Està previst que Marí prengui possessió com a batlessa de la ciutat d'Eivissa avui en un ple municipal extraordinari que es durà a terme a les sis de l'horabaixa. Així, es tanca -de moment- la crisi política que ha viscut la ciutat.

stats