Part Forana 14/06/2013

El PP obre un expedient disciplinari al regidor de Manacor, Miquel Perelló

Efe / Ara Balears
1 min

PalmaEl comitè de drets i garanties del PP de Balears ha obert un expedient disciplinari al regidor de Manacor, Miquel Perelló Roman, que quedà a la corporació municipal per voluntat pròpia, com a no adscrit al ser designat regidor després de la renúncia de Cristina Matamalas Albertí.

En haver pres possessió de l'acta, Perelló manifestà la seva voluntat d'incorporar-se a un grup municipal diferent al de la llista del PP per la que s'havia presentat, però, al ser possible, finalment i per la seva voluntat quedà com regidor no adscrit.

Posteriorment, el batle de Manacor, Antoni Pastor, (diputat regional no adscrit després de la seva expulsió del grup popular i vicepresident del PI) va dictar un decret de modificació de delegació d'atribucions de gestió i direcció, passant a nomenar Miguel Perelló delegat de diverses àrees de gestió municipal.

Segons informa el PP “Perelló ha anat seguint directrius polítiques així com el sentit del vot d'un grup municipal diferent al Partit Popular, amb el qual va entrar a llistes i del que va obtenir la seva acta de regidor”.

Afegeix que, davant d'aquests fets i d'acord amb el que disposa l'article 18 dels estatuts nacionals del PP, el citat comitè ha acordat per unanimitat incoar expedient disciplinari a Miquel Perelló i la suspensió de la seva militància i funcions de caràcter immediat i provisional.

La proposta de suspensió de militància s'ha elevat al comitè nacional de drets i garanties del PP perquè sigui ratificat.

A més, el comitè ha comunicat al grup municipal i a la junta local del partit a Manacor i al PP de Mallorca i al de Balears aquesta decisió als efectes que es facin efectives aquestes mesures.

stats