Part Forana 26/08/2013

Inca recapta 310 euros per al menjador social i Protecció Civil

Els donatius s'han recaptat amb la cursa de la Galleta, una iniciativa organitzada per l'Associació de Comerciants

ARA Balears
1 min

IncaEl batle, Rafel Torres, ha fet efectiva avui les donacions benèfiques recaptades amb motiu de la Cursa de la Galleta en favor del col·lectiu de Protecció Civil i també per al menjador social d'Inca. Aquests doblers procedeixen de la inscripció dels 310 participants que varen prendre part en la primera edició d'aquesta prova atlètica organitzada com un element dinamitzador social i comercialment de la barriada de Crist Rei. En aquell moment ja es va decidir destinar un euro per inscrit a aquestes entitats.

En el cas del cos de Protecció Civil, els doblers s'han invertit en la compra de material per al servei de cans entrenats que ara posarà en marxa el cos. Protecció Civil també va participar en l'organització de la cursa.

Pel que fa al menjador social, s'han adquirit bosses per al repartiment dels menús diaris que es fan a domicili o per a les famílies que van a cercar el menjar. També s'han comprat aliments frescs, principalment productes carnis, a comerços locals.

A l'acte hi han estat presents les regidores d'Esports i de Promoció Econòmica, Catalina Coll i Rosa Tarragó, a més d'Antònia Triguero, representant de l'Associació de Comerciants; Jaume Perelló, del menjador social, i Pilar Albertí, per part dels voluntaris de Protecció Civil.

La regidora Tarragó ja ha avançat que, després de l'èxit de la primera edició, aquesta iniciativa tindrà "continuïtat per l'interès que ha suscitat".

stats