FELANITX
Part Forana 27/08/2013

Fracassa la primera revetla a Felanitx i triomfa la festa ciutadana

El Correbars, que havia preparat la Plataforma en Defensa de les Festes Populars, va aconseguir més de 400 persones

Ara Balears
1 min
Correbars Felanitx 2013

FelanitxLa primera de les revetles que organitza cada any amb motiu de Sant Agustí l'Ajuntament de Felanitx va resultar un important fracàs de públic, segons confirmaren ahir alguns dels assistents.

El concert, duit a terme al parc municipal, va oferir un aspecte desolador, mentre que altres iniciatives "contraprogramades" per diferents col·lectius ciutadans foren un veritable èxit.

El Correbars, que havia preparat la Plataforma en Defensa de les Festes Populars, va aconseguir més de 400 persones que, acompanyades d'una "xaranga", recorregueren diferents carrers fins ben entrada la matinada.

Segons algunes fonts consultades per l'ARA Balears, s'ha viscut una espècie de "boicot ciutadà" a la revetla i a part de les festes, en senyal de desacord amb el seu contingut i també a conseqüència de la discrepància profunda amb l'actitud de l'Ajuntament respecte dels fets ocorreguts al Coso fa dos anys i que ja han estat arxivats per la justícia.

A les xarxes socials, molts felanitxers digueren al seu batle, Biel Tauler (PP), que "hi ha més guàrdies civils vigilant el Coso que gent a la revetla". Altres li recriminaren que "s'ha demostrat com de 'bé' es fan les coses". Segons aquests veïns, Felanitx "tenia revetles".

stats