IMMOBILIÀRIES
Societat 05/06/2013

La venda de cases d'alt 'standing' ha crescut un 40% en el darrer any

Ara Balears
1 min
La venda de cases d'alt 'standing' ha crescut un 40% en el darrer any

Palma.Segons un estudi fet públic ahir, les vendes al sector residencial d'alt standing a Mallorca han augmentat un 40%, en comparació amb el primer trimestre del 2012.

De fet, la illa estaria registrant un augment de la demanda de propiedats a les millors localizacions per part de particulars que cerquen adquirir immobles d'¡un preu mitjà d'1 milió d'euros.

Segons Engel & Völkers, autora de l'estudi, els inversors tornen a comprar sobre plànol dels nous desenvolupament urbanístics com a segona residència, per primer pic des de l'inici de la crisi l'any 2008. I posen com a exemple que els darrers mesos s'ha experimentat una demanda sense precedentes en el projecte urbanístic "Bendinat Mar" (l'antic Hotel Uto Palace), amb uns preus que oscil·len entre els 672.000 fins als 1.164.000 euros. Aquesta promoció, que té prevista la seva finalització enguany, compta amb un total de 79 unitats i just en queden sense vendre 9 propietats.

També destquen l'incrtement d evendes a la costa oest, concretament a pobles com Deià, Valldemossa i el Port de Sóller; i la zona Son Vida de Palma.

stats