Societat 13/06/2013

El 31% de les escoles, a favor de la vaga segons els sindicats

A. Z.
1 min

Palma.Els sindicats CCOO, UGT i STEI-i, aglutinats entorn de l'Assemblea de Docents, continuen amb el sondeig entre les escoles per mesurar el suport a la proposta de vaga indefinida. Segons revelaren ahir, de les 70 escoles consultades, fins a un 31% s'ha mostrat favorable a convocar l'aturada coincidint amb l'inici del curs escolar 2013-2014.

Les centrals també apuntaren que encara han de realitzar més assemblees als centres escolars a fi de mobilitzar-ne les bases. Avui, de fet, continuen les mobilitzacions contra el Decret de llengües. No debades, la plataforma Crida i les branques educatives dels sindicats docents s'adheriran a la manifestació que les centrals mateixes han convocat per protestar contra les polítiques d'austeritat. Les protestes, convocades per avui horabaixa, tindran lloc a Palma, Maó i Vila d'Eivissa.

Així mateix, una representació de professors dels instituts Arxiduc Lluís Salvador i les Estacions de Palma es concentraren ahir a les Avingudes de Palma (a la imatge) per expressar el seu rebuig a l'aprovació de la LOMQE per part de l'Executiu central i del polèmic Decret de llengües per part del Govern balear.

stats