SOCIETAT
Societat 06/08/2013

El jutge decreta presó sense fiança per al piròman detingut a Cervelló

La investigació intenta aclarir si està relacionat amb l'incendi de Vallirana

Ara
1 min
L'incendi es va originar al serrat de Sant Silvestre de Vallirana, molt proper a les urbanitzacions de Selva Negra i Vallirana Park, fet que va obligar a desallotjar diversos carrers.

BarcelonaEl titular del jutjat d'instrucció 5 de Sant Feliu ha decretat presó provisional sense fiança per a l'home detingut aquest dissabte a Cervelló (Baix Llobregat) quan intentava calar foc al bosc.

S'investiga si el detingut, de 57 anys i acusat d'un delicte d'incendi, estaria relacionat amb el foc que va afectar el poble veí de Vallirana la setmana passada, que va cremar 80 hectàrees.

Segons va informar l'Ajuntament de Cervelló, la detenció es va fer quan l'home, veí del municipi, estava parat amb el seu cotxe en una zona boscosa al carrer dels Barons de Cervelló.

Un agent de la policia local que anava a treballar es va aturar en veure el cotxe a les proximitats del bosc i es va fixar que l'home intentava sortir ràpidament del lloc. Darrere seu ja s'alçava una columna de fum.

L'agent va arrestar el presumpte piròman, que moments abans de la detenció va intentar desfer-se d'un encenedor amb el qual hauria provocat el foc.

stats