Societat 20/06/2013

Els anys "desagradables" de Johnny Depp

L'actor nord-americà parla de la seva separació de Vanessa Paradis un any després d'haver-la fet pública. Depp assegura que ha estat més madur que en altres ruptures perquè ara havia de procurar el millor per als seus fills

Joan Callarissa
1 min

Johnny Depp s'ha quedat descansat on ha volgut i, sobretot, quan ha volgut. A la revista Rolling Stone , l'actor ha parlat per primer cop de la seva ruptura amb Vanessa Paradis, amb qui té dos fills. Ha confessat que els seus últims dos anys han estat "moguts" i "desagradables". Dues circumstàncies que no considera que siguin res d'especial. Entén que les ruptures són així, especialment "quan hi ha nens petits".

"Les relacions són molt difícils. Especialment en la nostra situació, perquè jo sóc constantment fora o perquè hi són ells. I això és dur. No era fàcil per a ella i tampoc per a mi", es justificava Depp. Sobre els mals moments derivats de la ruptura, diu que ha decidit afrontar-los amb maduresa. "No m'havia de tirar a la beguda per fer les coses més fàcils. Això hauria estat fatídic. Vaig sentir que era el meu deure tenir les coses clares durant el procés. M'havia d'assegurar que els meus fills estarien bé", ha explicat al magazín musical.

Depp, que actualment manté una relació amb l'actriu Amber Heard, va estar tretze anys amb Paradis i va anunciar que ho havien deixat ara fa un any. Mentre han estat junts, han tingut Lily-Rose, de 14 anys, i Jack, d'11. L'intèrpret, que va complir els 50 fa poc, assegura que ha afrontat la separació més serenament que quan ho va deixar amb Kate Moss i Winona Ryder.

stats