Societat 28/08/2013

El Moviment 12-O demana a Rajoy que impedeixi "legalment" la Via Catalana

La titlla d'"acció violenta" i "insurreccional" i considera que en qualsevol país democràtic s'hauria destituït Espadaler per animar a participar a la cadena humana

Acn
1 min

BarcelonaEl Moviment 12-O demanarà al govern espanyol que impedeixi "legalment" la Via Catalana. Considera que es tracta d'una convocatòria de caràcter "insurreccional, amb plantejaments violents, amb finalitats contràries a la Constitució i a la legalitat", i afegeix que pretén "aïllar i paralitzar tot un territori, amb les greus conseqüències d'ordre públic i econòmic que això genera".

En un comunicat, el Moviment assegura que en qualsevol país democràtic s'hauria destituït el conseller Ramon Espadaler per animar a participar a la cadena humana, cosa que considera "una greu irresponsabilitat política".

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha donat per fet que participarà en la manifestació que el Moviment vol convocar per l'Onze de Setembre, tot i que la decisió final la prendrà dilluns que ve en la reunió de la direcció del partit.

stats