SUCCESSOS
Societat 03/06/2013

Presó per homicidi imprudent per a la tieta dels dos menors morts a Cadis

El jutge ha decretat l'ingrés a presó per a la dona, d'origen magribí, i li ha obert l'expedient d'expulsió del territori

Efe
1 min

AlgesiresLa tieta dels dos nens morts dijous passat al seu domicili d'Algesires (Cadis) ha ingressat avui a la presó provisional després que el jutge li ha imputat un delicte d'homicidi imprudent, segons han informat a EFE fonts judicials.

La dona, que era l'encarregada de tenir cura dels menors al seu domicili del carrer Osca, al barri de la Bajadilla d'Algesires, no era a l'habitatge en el moment en què la policia va trobar morts els dos nens, dijous a la nit.

La Policia Nacional va localitzar l'endemà aquesta dona d'origen magribí, cunyada de la mare dels menors, un nen de 4 anys i una nena de 3, i que es troba a Espanya en situació irregular.

Després d'haver passat el cap de setmana en dependències policials, on ha prestat declaració i on se li ha obert l'expedient d'expulsió del territori nacional per la seva situació irregular, ha passat aquest matí a disposició judicial i el jutge n'ha decretat l'ingrés a la presó per un possible delicte d'homicidi imprudent.

La investigació policial manté la tesi derivada de la primera exploració de l'autòpsia, que ha apuntat que els nens van morir per inhalació de monòxid de carboni.

La mare, de 29 anys i natural del Marroc, estava treballant quan van morir els seus fills.

stats