MANACOR
Societat 15/06/2013

El PP obre un expedient al regidor de Comerç

Mercè Pinya
1 min

Palma.El PP continua implacable amb els regidors que han donat suport al batle de Manacor, Antoni Pastor, després que fos expulsat del partit. La formació política comunicà aquest dimecres al regidor de Comerç de Manacor, Miquel Perelló, l'obertura d'un expedient disciplinari.

El Comitè de Drets i Garanties del PP acordà per unanimitat incoar expedient disciplinari a Miquel Perelló i la suspensió de la seva militància i funcions de caràcter immediat i provisional. La proposta de suspensió de militància s'ha elevat al Comitè estatal de Drets i Garanties perquè sigui ratificat.

Perelló substituí el mes de febrer passat Cristina Matamalas com a regidor no adscrit. Segons el PP, "Perelló ha anat seguint directrius polítiques, com també el sentit del vot d'un grup municipal diferent del Partit Popular, amb el qual va entrar a llistes i del qual va obtenir la seva acta de regidor".

Perelló va assegurar ahir que "en el seu moment vaig fer el que era correcte, que era acceptar la invitació de Pastor i, per tant, respect la decisió del partit". El regidor puntualitza que en cap moment no va sol·licitar inscriure's en un grup municipal diferent, sinó que "deixà passar" el termini per inscriure's en el del PP. Així mateix, assenyala que la decisió no li ha estranyat, tot i que no la comparteix.

stats