Societat 05/08/2013

Moren una dona i el seu fill després de caure amb cotxe en un embassament

Els altres dos ocupants del vehicle, integrants de la mateixa família, procedent de Barcelona, han pogut sortir pel seu propi peu del pantà de La Peña (Osca)

Efe
1 min

SaragossaUna dona i el seu fill, d'uns 4 anys, han mort avui després de caure a l'embassament de La Peña (Osca) amb el vehicle en què viatjaven, mentre que els altres dos ocupants, integrants de la mateixa família, procedent de Barcelona, han pogut sortir pel seu propi peu i han quedat ferits lleus.

El conductor del vehicle, marit de la dona i pare del menor, i el seu germà, que viatjava en el seient del copilot, han sigut traslladats a l'Hospital San Jorge d'Osca, segons han indicat a Efe fonts del govern d'Aragó.

L'accident ha tingut lloc a les cinc de la tarda en el punt quilomètric 47 de l'A-132, al terme municipal de Peñas de Riglos, en sentit Osca, quan el vehicle ha sortit de la calçada per la dreta i, sense col·lisió, ha caigut a l'embassament.

Amb el vehicle sinistrat viatjaven tres o quatre turismes més que, pel que sembla, anaven d'excursió i han sigut els que han avisat el servei d'emergències 112, que, encara que s'ha traslladat immediatament al lloc dels fets, no ha pogut fer res per salvar la vida de la mare i el seu fill.

Els Bombers de Saragossa han indicat a Efe que el turisme es trobava submergit però prop de la superfície, per la qual cosa els efectius han pogut arribar amb una barca fins al lloc del sinistre i no ha calgut la immersió.

Fins a l'embassament s'ha mobilitzat també el Grup d'Especialistes en Activitats Subaquàtiques (Geas) de la Guàrdia Civil.

stats