Societat 21/08/2013

MÉS exigeix a Cort que controli els proveïdors

El partit de l'oposició ha recordat que en la darrera junta rectora de l'Institut Municipal d'Innovació (IMI), el regidor d'Hisenda, Julio Martínez, aprovà abonar a T-System 5 milions d'euros

1 min

MÉS per Palma exigí ahir al govern de l'Ajuntament que quantifiqui els incompliments comesos per l'empresa informàtica T-System durant els 9 anys de contracte amb el Consistori abans d'abonar ni un sol euro del deute de 5 milions pendent.

La regidora nacionalista, Marisol Fernández, qualificà d'"inacceptable" que el Consistori pagui "ni un euro més" a una empresa que considera que "ha incomplit de manera sistemàtica durant 9 anys un contracte que costa a l'Ajuntament 500.000 euros mensuals", advertí Fernández.

El partit de l'oposició ha recordat que en la darrera junta rectora de l'Institut Municipal d'Innovació (IMI), el regidor d'Hisenda, Julio Martínez, aprovà abonar a T-System 5 milions d'euros corresponents a la facturació des de setembre de 2012 fins al juny de 2013, quan un informe tècnic posava de manifest una sèrie d'incompliments.

MÉS criticà que aquests incompliments no estiguin quantificats, fet que impedeix calcular quina part de la factura deguda suposen, com també que l'Ajuntament no hagi especificat si es remunten al principi de la legislatura actual.

Fernández afegí que des de juny de 2011, Cort ha pagat 4,5 milions d'euros a T-System "sense que es fes cap valoració econòmica dels serveis prestats ni tampoc si aquests serveis es corresponien amb els inicialment pactats".

stats