Societat 08/08/2013

Gas Natural suma deu contractes de gas natural liquat a França

El primer contracte i un dels més destacats és amb l'empresa Imerys Terre Cuite, líder en la fabricació de teules i totxos a Europa

Efe
1 min
El president de Gas Natural Fenosa, Salvador Gabarró, i el conseller delegat, Rafael Villaseca, ahir a Barcelona.

BarcelonaLa multinacional catalana Gas Natural Fenosa, a través de la seva filial francesa, Gas Natural Europe, compta amb deu contractes de subministrament de gas natural liquat (GNL) a instal·lacions industrials a França, segons ha anunciat aquest dijous la companyia energètica.

Gas Natural va endinsar-se en aquest mercat a finals del 2012, amb un contracte amb la fàbrica que l'empresa Imerys Terre Cuite, líder en la fabricació de teules i totxos a Europa, té a Tolouse. Un dels nous contractes més destacats és amb el Grup Knauf per a la seva factoria de Guémené-sur-Scorff, situat a la Bretanya francesa.

La multinacional catalana, pionera en aquest sector a França, ja suma un volum de gas contractat de 193 GWh (gigawatts hora) per als pròxims cinc anys.

Gas Natural compta amb més de 2.600 punts de subministrament a França, cosa que equival a una cartera de 17,3 TWh –teravatis per hora– anuals. A Bèlgica i Luxemburg té uns 320 clients, que representen una cartera contractada de 4,9 TWh anuals, i l'any passat es va implantar a Holanda i a Alemanya.

stats