IPFB
Societat 22/06/2013

Campanya de denúncia contra l'Assemblea de Docents

L'Institut de Política Familiar de Balears (IPFB) ha demanat a la Delegació del Govern que actuï contra els docents

1 min

Delegació del Govern

L'Institut de Política Familiar de Balears (IPFB) ha demanat a la Delegació del Govern que vigili l'acte públic que l'Assemblea de Docents durà a terme el proper 26 de juny al Teatre de Manacor a fi d'impulsar la vaga indefinida de mestres per al curs que ve. La Delegació del Govern ha comunicat que ja ha traslladat la demanda a l'Ajuntament de Manacor i a la Prefectura Superior de Policia, a fi d'"evitar altercats" durant l'acte.

Institut Balear de la Dona

Així mateix, l'IPFB ha denunciat davant l'Institut de la Dona el vídeo realitzat per l'Assemblea de Docents per convocar la vaga indefinida. En les imatges, es veuen escenes de films en les quals es peguen galtades, que són equiparades a les que la Conselleria entimaria a la comunitat educativa. L'IPFB ha considerat que el vídeo fa apologia de la violència de gènere, ja que en 4 de les 33 escenes és una dona qui rep la bufetada d'un home.

Prohibir el vídeo

L'IPFB també ha demanat tant a la Delegació del Govern com a l'Institut Balear de la Dona que actuï d'ofici i prohibeixi l'emissió d'aquest vídeo, "ja que empra la violència de gènere en la seva realització i la incita". Concretament, insten que es prohibeixi l'emisisó en l'acte del Teatre de Manacor de dimecres que ve. A més a més, l'IPFB critica que l'associció de pares i mares FAPA no hagi criticat el contingut d'aquesta filmació.

stats