Societat 23/08/2013

Bank of America revisarà les pràctiques laborals per la mort del becari que va treballar 72 hores seguides

El banc d'inversió diu que analitzarà "tots els aspectes de la tragèdia"

Europa Press
1 min

MadridBank of America Merrill Lynch ha anunciat que revisarà les pràctiques laborals de la companyia, amb especial atenció als membres més joves del personal, després de la mort aquest dimarts del becari Moritz Erhardt, de 21 anys.

L'entitat ha informat, en un comunicat, de la creació d'un grup d'experts que analitzarà "tots els aspectes d'aquesta tragèdia" i les pràctiques de treball, "amb especial atenció als membres júniors". En aquest sentit, ha comunicat que escoltarà "tots els seus empleats per aprendre d'ells".

"Estem profundament commocionats i consternats per la mort d'Erhardt. Era molt popular entre els seus companys i un becari molt diligent que tenia un futur brillant a la nostra empresa", ha remarcat un portaveu de Bank of America en declaracions a Europa Press.

Finalment, l'entitat ha indicat que la seva "prioritat més immediata en aquest temps tan difícil" és fer el que sigui necessari per donar suport a la família d'Erhardt, i als becaris i treballadors que s'hagin vist afectats per la seva mort.

stats