Societat 08/08/2013

Apareix un tauró al metro de Nova York

L'aparició de l'esqual, que coincideix amb la 'Setmana del tauró' del Discovery Channel nord-americà, va ser molt celebrada a les xarxes socials

Efe
1 min

Nova YorkUn petit tauró va aparèixer dimecres sense vida en un vagó del metro de Nova York i va causar veritable estupor entre els passatgers del suburbà. El conductor va aïllar el vagó i va continuar amb el recorregut del metro fins a l'última estació, al barri de Queens, on es va procedir a tirar l'animal al fems. L'autoritat del transport metropolità de Nova York (MTA) ha confirmat que no obrirà cap investigació per aclarir els fets.

A les xarxes socials l'esdeveniment va ser molt celebrat i s'hi van penjar fotografies de passatgers amb l'animal. Un d'ells fins i tot va col·locar un cigarret a la boca de l'esqual, una llauna de refresc i un tiquet del metro, com si es tractàs d'un passatger qualsevol. L'estrany succés coincideix amb la celebració de la 'Setmana del tauró' del popular canal Discovery Channel, amb set dies de programació dedicada als esquals, raó per la qual alguns han atribuït el fet a una estratègia de màrqueting.

stats