Misc 09/08/2013

On van de vacances els famosos?

Eivissa segueix sent el destí preferit dels futbolistes, especialment dels del Barça

Selena Soro
3 min

BarcelonaA l'estiu Eivissa es converteix en una espècie de reserva natural de futbolistes. Enlloc s'hi podran trobar més jugadors de futbol concentrats per metre quadrat que en aquesta illa de les Balears. Amb l'arribada de la calitja, gairebé mitja plantilla del Barça s'hi ha deixat caure.

El davanter blaugrana Leo Messi hi va anar amb la seva nòvia, la model Antonella Roccuzzo , i el seu fill, el petit Thiago (1) , que aquest estiu gaudirà de les seves primeres vacances. Fins i tot va tenir l'oportunitat de passar el dia amb la Lia, la filla de Cesc Fàbregas i Daniella Seeman, que més d'un dia van divertir-se a la platja amb la família de Messi.

Victor Valdés i Yolanda Cardona , que torna a estar embarassada, van optar per navegar amb vaixell amb els petits Dylan i Kai, de 3 anys i 7 mesos, respectivament.

El capità de l'equip blaugrana, Carles Puyol , també va escollir Eivissa per passar els seus dies de descans. El defensa s'hi va deixar veure amb Vanesa Lorenzo (04), la tercera model amb qui surt d'ençà que va tallar amb la seva nòvia de tota la vida, Agnès Comas. El de la Pobla, de fet, ha adquirit un àtic al Life Marina Eivissa (06) , un complex d'apartaments de luxe on, segons Vanitatis, tindrà com a veïns Shakira i Gerard Piqué , que han comprat dos àtics per unir-los. El Life Marina, dissenyat per Jean Nouvel, també és conegut com Les boes d'Eivissa , per les franges de colors que caracteritzen cadascun dels set pisos de l'edifici. Per aconseguir aquest curiós efecte, el botànic francès Patrick Blanc ha fet servir prop de 1.000 espècies de flors de diferents tonalitats.

I per als que prefereixen el mar a la piscina artificial dels apartaments, sempre queden els iots. Com el de Rafa Nadal (01) , a qui se'l va poder veure gaudint del sol i el vent a la coberta del seu vaixell, fondejat a les aigües d'Eivissa. El tenista va aprofitar el mes de juliol per bronzejar-se navegant amb la companyia de Gemma Mengual i el nòvio d'ella, l'empresari Enric Martín. L'única que no hi era -per motius que es desconeixen- va ser la parella de Rafa Nadal, Xisca Perelló.

Les Seychelles, el destí preferit dels enamorats

Només cal mirar un parell de fotografies de les Seychelles per saber per què tots els amants hi volen anar. I de famosos no en falten. Els últims a escollir l'arxipèlag com a destí de la lluna de mel han estat Núria Cunillera i Xavi Hernández , que van casar-se el 13 de juliol a Blanes. També han gaudit de les aigües cristal·lines i les postes de sol Iker Casillas i Sara Carbonero , poques setmanes després d'anunciar que la periodista esperava un fill. En aquest paratge de l'oceà Índic també hi han passat les llunes de mel la princesa Caterina i Guillem d'Anglaterra o Paul McCartney i la seva ja exesposa, la model Heather Mills.

Miami, el paradís dels artistes

Si Eivissa és la Meca dels esportistes, Miami és la dels artistes. Desenes de cantants i actors escullen cada any aquesta ciutat de Florida per torrar-se sota el sol i navegar amb els seus iots. Gerard Piqué i Shakira hi han estiuejat unes quantes vegades, encara que aquest estiu la parella ha decidit viatjar a Hawaii amb el petit Milan (02) , que va agafar l'avió per primera vegada. A Miami també hi van a descansar -ja que alguns hi tenen casa- els cantants Alejandro Sanz, David Bisbal, Antonio Banderas, Beyoncé (05) o la família Kardashian.

La Costa Blava, refugi etern de les 'celebrities'

Per més anys que passin, la Costa Blava segueix sent un dels llocs preferits dels famosos. Aquest estiu les càmeres hi han enxampat l'actriu Uma Thurman , que ha passat uns dies navegant per les aigües de la Riviera francesa amb el seu nòvio, Arpad Busson, i els seus tres fills, Rosalind, Levon i Maya. També s'hi han deixat caure els cantants Bono -amb la seva esposa, Ali Hewson- i Marc Anthony , acompanyat de la model Chloe Green.

Malibú, sol i platja sense moure's

L'escenari de la sèrie Dos hombres y medio s'ha afegit aquest estiu a les localitzacions predilectes de les celebrities nord-americanes que volen sol i platja però no tenen ganes d'agafar vols interminables. Si per Setmana Santa hi van anar la parella formada per Robert Pattinson i Kristen Stewart , aquest juliol s'hi han instal·lat -després d'uns dies a París- l'actriu Eva Longoria i el seu nou nòvio, l'empresari Ernesto Arguello. També hi han passat uns dies Paris Hilton i la família d'Arnold Schwarzenegger.

stats