Societat 30/08/2013

Reunions amb empresaris de Balears

1 min

A la Xina tot és a l'engròs. La província més petita, Hainan, que té aquest estatus des de 1998, té gairebé 9 milions d'habitants i rep 32 milions de turistes, principalment nacionals. L'oferta hotelera és molt completa, i les platges disposen de tots els serveis que demanen els turistes.

La delegació de Hainan estarà encapçalada pel seu governador i també hi seran els responsables del centre d'Innovació Turística de Microsoft a l'illa xinesa. El grup, compost per nou persones, es reunirà amb l'equip del centre d'Innovació Turística de Balears, al Parc Bit. Per part de les Illes, hi serà present el director general d'Innovació i Desenvolupament, Antonio Jorge Mateos, i el del Parc Bit, Miquel Bernat.

La Cambra de Comerç també ha organitzat una sessió de treball durant la jornada, en la qual un grup d'executius de companyies i empresaris de les Balears es reuniran amb la delegació de Hainan per tal de cercar punts de connexió que permetin desenvolupar projectes empresarials a l'illa asiàtica, on de moment no hi ha presència dels hotels de les empreses balears, ni tampoc proveïdors.

stats