SERVEIS SOCIALS
Societat 14/08/2013

Bauzá retalla més de la meitat el pressupost de Càritas

Les polítiques de retallades de l'Executiu balear varen enviar l'any passat 373.000 euros a Càritas, 492.709 euros menys que els que hi va dedicar el Pacte

Sara Castillo
1 min

Palma.Segons les memòries públiques de Càritas, el Govern del Partit Popular ha retallat més de la meitat el pressupost destinat a l'entitat, a diferència del que hi va destinar el Pacte durant el 2011.

Les polítiques de retallades de l'Executiu balear varen enviar l'any passat 373.000 euros a Càritas, 492.709 euros menys que els que hi va dedicar el Pacte -865.709 euros-.

Tanmateix, la diputada de la coalició MÉS Fina Santiago va explicar ahir en un comunicat que el president "ha mostrat reiteradament la seva cara més insensible davant les entitats socials incomplint el pagament dels deutes amb entitats del tercer sector i davallant-hi les aportacions públiques". La diputada va afegir que "des que governa el PP són diverses les entintats socials que estan en perill de desaparèixer per manca de suport institucional".

MÉS va denunciar en el comunicat "el cinisme i la insensibilitat del president", després que Bauzá visitàs Càritas per primer cop en el seu mandat "per acompanyar la reina i fer-se una foto amb ella", aprofitant que la monarca va anar a l'entitat dilluns. Fina Santiago va explicar que "els ciutadans necessiten un president que es faci manco fotos i viatgi més a Madrid per aconseguir un millor finançament per a Balears que cobreixi les necessitats de la població".

stats