Política 05/12/2013

El nou assessor d'Educació de Menorca nega favoritismes

El nou càrrec de la Conselleria vol deixar clar que no hi ha hagut cap favoritisme pel fet que sigui membre del comitè local del Partit Popular de Ciutadella

Ara Balears
1 min

Palma.El nomenament del nou assessor d'Educació a Menorca, Federico Grau, va ser acollit amb recel per una part de la comunitat educativa, emperò el nou càrrec de la Conselleria vol deixar clar que no hi ha hagut cap favoritisme pel fet que sigui membre del comitè local del Partit Popular de Ciutadella. Grau s'ha posat en contacte amb l'ARA Balears després que es publicàs una informació sobre el fet que hi hagués hagut una inspecció sobre les seves baixes laborals. El nou assessor de la delegada d'Educació, Maite Torrent, afirma que tots els "dies de baixa varen ser justificats amb els corresponents informes, motivats per intervencions quirúrgiques, proves i revisions". Igualment ha afirmat que no se li va notificar cap investigació.

Així mateix, sobre la preparació per a un càrrec de les característiques d'assessor de la Conselleria d'Educació a Menorca, Federico Grau afirma que és docent en actiu des de fa 14 anys i que, per tant, no hi ha hagut cap "favoritisme polític", com havien manifestat algunes fonts de la comunitat educativa a l'ARA Balears.

Federico Garau també assegura que alguns pares fins i tot li desitjaren molta sort després d'acomiadar-se'n personalment el dia que es va saber que deixava la seva tasca per incorporar-se com a assessor.

D'altra banda, el diputat de MÉS, Nel Martí, demanà la setmana passada al Parlament a la consellera Camps que expliqui la contractació de Grau. Sol·licità que justifiqui "si hi ha cap relació amb el fet que Grau sigui de la junta local del PP i el seu nomenament".

stats