Política 30/08/2013

L'oposició també denuncia el menyspreu

Q. T.
1 min
Pilar Costa (PSIB) i Nel Martí (MÉS) criticaren el Govern.

Palma.Primer el PSIB i després la coalició MÉS aprofitaren ahir per retreure al Govern el "menyspreu" cap al Consell Consultiu. Un menyspreu que el PSIB considerà "impresentable" arran del "vet" al dictamen que havia redactat per poder recórrer la Llei de costes de l'executiu central. "El president Bauzá dóna mostres una vegada més del seu autoritarisme i falta de respecte cap als òrgans independents de la nostra comunitat autònoma com és el Consell Consultiu", afirmà la portaveu dels socialistes, Pilar Costa, en un comunicat.

La dirigent socialista considera que "és una falta de respecte cap a la independència d'aquest òrgan" i denuncia l'"intent de Bauzá de sotmetre'l al que ell diu i prou quan es pensa que tothom s'ha de doblegar a les seves ordres i desitjos".

La coalició MÉS considerà demostrat que la petició de dictamen al Consultiu sobre la Llei de costes era un "tràmit", i advertí que la "pressió" del Govern és "irresponsable i irrespectuosa amb un organisme que ha d'actuar amb independència". El diputat de la coalició, Nel Martí, recordà que aquesta actitud "de manca de respecte a la independència del Consultiu" ja la mostrà el Govern amb el dictamen de la llei de símbols, pressionant l'organisme. I avançà que presentarà una proposició no de llei defensant la independència del Consultiu i recriminant les interferències i la pressió que rep.

stats