Precedent
Política 10/08/2013

L'exconseller Cardona es pot mirar en Munar

1 min

Si algú devia esperar amb interès la resolució del recurs de Munar, aquest era l'exconseller Josep Juan Cardona. La decisió de l'Audiència sobre Munar no és gens esperançadora tampoc per a l'exconseller de Jaume Matas, en presó preventiva per una condemna a 16 anys.

En els dos casos, la Fiscalia i el Tribunal que n'ha decretat l'ingrés a la presó han considerat un elevat risc de fuga, que per a tots dos se centra, en part, en el fet que poden tenir ocults a l'estranger doblers bruts que podrien ser utilitzats en la seva fugida. A més a més, en el cas de Cardona, es parla fins i tot de "contactes" a la Xina i als Estats Units que podrien ser-li d'ajut en una eventual escapada.

Quant a Munar, es destaca també, com a element motivador de la fuga, el panorama desolador que l'espera, amb nombroses causes obertes, entre les quals la del suposat suborn per la venda de Can Domenge i també per la requalificació de Son Oms. Munar i Cardona han dit als tribunals que no es pensen fugar i ambdós volien la polsera telemàtica. Pareix que no els creuen.

stats