IAQUÍ
Misc 26/08/2013

Uns quants mallorquinistes mereixen més

Jaume Perelló
1 min

POTSER ÉS MASSA D'HORA per parlar del Mallorca i del seu terrorífic començament de lliga. Segurament els aficionats volen creure que l'equip remuntarà aquests dos ensurts de principi de temporada. Però crec que valdria la pena demanar-se què passa a un club que fa ja massa temps que arrossega una crisi molt profunda i que té molt més calat que un simple mal començament de temporada.

Son Moix era ahir un estadi trist, amb pocs aficionats. Està clar que el Múrcia no és l'Atlètic de Madrid, però a principi de temporada les aficions solen acudir en massa a veure com es mouen els nous fitxatges i com l'equip encara una nova Lliga. S'ha dit sempre que la segona residència és més important per als mallorquins que el seu club de futbol, i potser fins i tot això és comprensible. Però jugant a les 21 hores, no hi ha gaire excuses.

El Mallorca no crea il·lusió, no arrossega la gent que tocaria, i és més notícia pels conflictes institucionals i societaris que per altra cosa. Certament, Serra Ferrer no passarà a la història com la persona que ha liderat una etapa de creixement ni futbolístic ni com a club.

La pregunta és si la societat no dóna més de si, i aquest és el club que vol i pot tenir, o els disbarats que arrossega el club en els darrers anys, amb bregues constants entre els accionistes, són la causa d'aquesta pobresa institucional. El fet és que veient l'estima que li tenen alguns dels seus fidels, com a mínim uns quants mallorquinistes mereixen més.

stats