L'ESTIU QUE M'ESPERA
Misc 05/08/2013

Lluís Llongueras

1 min
Lluís Llongueras

SEGUIR LA PAUTA de cada dia. Això és el que intento fer durant l'estiu. No m'agrada parar i desconnectar durant un mes sencer. Sóc partidari de fer vacances, evidentment, però prefereixo repartir-les i fer-les saltejades. Més aviat podríem dir que sóc de fer ponts. El mes passat, per exemple, vaig marxar amb meus fills, que són adolescents, a Lanzarote. Vam anar a passar cinc dies tots plegats per anar a la platja, descansar i, en definitiva, fer família. Estar junts també ens serveix per entendre'ns millor. A més, els dies que faig vacances opto per desconnectar totalment i no fer res.

Aquests dies tornaré a la feina i fins a finals d'agost no tornaré a marxar. Aquest cop canviarem d'illa i anirem a Formentera. Hi estarem uns deu dies per descansar, però no en vull fer més perquè tampoc ho aguanto. Ho aprofitaré per llegir i mirar pel·lícules.

Mentre sigui a la feina continuaré dissenyant coses, controlant els negocis i treballant en la meva biografia. Els dies que sigui aquí també estaré enfeinat acabant un catàleg de fotografia d'una exposició que vaig fer l'any 2002.

stats