L'ESTIU QUE M'ESPERA
Misc 06/08/2013

Josep Roca

Sommelier

1 min

L'ESTIU PER A MI ÉS INTENS perquè sóc al restaurant. En aquesta època el tenim ple a vessar tots els dies, fins i tot els caps de setmana, en què hi ha molta afluència de gent per la celebració de diferents actes, com els concerts de Cap Roig i els banquets de casaments.

L'únic parèntesi que faré aquest estiu serà la setmana que va del 18 al 26 d'agost. Dels dies que estaré de vacances tinc previst passar-ne dos fora de Catalunya. Faré un viatge a Escòcia per aprendre coses noves sobre el món del whisky. La resta de dies me'ls passaré aquí a prop, descansant i anant a la platja de Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols. També podré gaudir de les passejades del camí de Ronda. La resta de temps lliure que tinc el dedicaré a cuinar, encara que siguin vacances, i també a llegir.

Jo sóc de les persones partidàries de quedar-me a prop quan tinc festa. La veritat és que com que sóc fora durant gairebé tot l'any tinc ganes de quedar-me a casa, al costat de la família i també dels amics. Els dies que tinc vacances els aprofito per buscar la tranquil·litat que potser durant l'any em costa més trobar per la feina.

stats