Misc 17/08/2013

Les sorpreses de la setmana

J.c.
4 min

BarcelonaLady oxímoron

Lady Gaga es va presentar fa poc, després d'uns mesos apartada per una operació de maluc, amb unes fotos despullada. Tot i això, ara sabem que es despulla en els supòsits en què se l'espera vestida i que, en canvi, quan la majoria de la humanitat va despullada, per netejar-se, ella opta per anar vestida. La cantant va explicar en un programa de ràdio que alguns cops es posa vestida a la dutxa. "Algunes vegades nua, d'altres vestida. Depèn del meu estat d'ànim", va assegurar la nord-americana en una entrevista telefònica. A més, va explicar que ho fa amb aigua calenta, cosa que permet pensar que -a més de mullar-les- deu destenyir les peces de roba.

Kate Moss, 'addicted'

La model Kate Moss, coneguda per la seva facilitat per enganxar-se a algunes substàncies, ha estat notícia perquè ara vol deixar de fumar. No obstant, no ho té del tot interioritzat i es va deixar els seus cigarrets electrònics de vapor de nicotina a Formentera, on ha passat alguns dies aquest estiu. Un cop a Londres, es va adonar que havia oblidat a l'illa aquests aparells. De tan bé que li funcionen, explica el Daily Mail , va enviar el seu xofer a buscar-los des de la capital britànica. 2.300 euros de despesa en el viatge. ¿A Londres no en deuen vendre de la seva marca?

Kate Middleton de postpart

Dues figures de cera dels ducs de Cambridge adornaran el Museu de Cera Madame Tussauds de Xangai. Unes estàtues que ja han rebut la visita de moltes persones, que s'han fet fotos amb ells. Els prínceps no han anat a l'acte de presentació, com sol ser habitual en aquests casos. Després de ser pares de Jordi Alexandre Lluís, continuen fent només de pares. Tot i això, un mes i mig després de donar a llum baby Cambridge , Caterina ja ha anunciat la seva reincorporació a les tasques de representació de la família reial britànica. Participarà el 12 de setembre a Londres en una cerimònia organitzada per una associació per a la protecció dels animals salvatges. La seva tornada a l'escena pública al mes de setembre suposa una sorpresa per als especialistes en la reialesa britànica, que esperaven que la duquessa de Cambridge es dediqués al seu fill en exclusiva uns quants mesos. Caterina i Guillem també s'han saltat les normes no escrites i seran ells mateixos els que faran les primeres fotos oficials del seu fill. A més a més, les publicaran a Twitter.

A Ronaldinho li importava

El jugador de l'Atlético Mineiro Ronaldo de Assís, Ronaldinho , s'ha sotmès a una cirurgia estètica a les genives i les dents, segons va declarar el seu germà i agent, Roberto de Assís, al portal brasiler Globo Esporte. "Ronaldo s'ha entrenat amb normalitat. Ha sigut una revisió que forma part del tractament i no compromet el seu rendiment al camp", va confirmar el germà de l'exjugador blaugrana. De fet, aquesta reforma d'envergadura a la seva cara arriba després de molt temps de somriure desacomplexadament davant les càmeres. No era perquè no s'ho pogués pagar, cosa que feia pensar que ell no hi donava importància. Ara hem sabut que sí.

Aniston contra Angelina

Jennifer Aniston tenia reservat un bitllet d'avió per assistir a l'estrena de la seva nova pel·lícula, We're the Millers . Tot i això, en aquell mateix vol hi viatjava Angelina Jolie, que també sortia des de Los Angeles cap a la capital del Tàmesi. Segons el portal E! News l'actriu no volia estar onze hores tancada en el mateix avió que Jolie. De fet, qui la va avisar va ser un empleat de la companyia. I ella va fer cas de l'advertència encantada. Per evitar tota coincidència Aniston va viatjar a Londres dos dies abans del que tenia previst. Les dues estan pendents de casar-se aquest any.

Una portada abdominal

Només sis mesos després del naixement del petit Milan, Shakira es va fer les fotos que il·lustren la portada i el reportatge interior de la revista Self . Marcant els seus abdominals en portada, la colombiana explica que va fer zumba durant l'embaràs per no engreixar-se. També explica que té dues fixacions pel que fa al seu cos. La primera són els abdominals i després el seu cul. "Amb dos minuts al dia d'exercicis abdominals n'hi ha prou", afirma. Per als glutis, el seu secret és ballar i prémer-los unes trenta vegades cada dia. No obstant, diu que tot això no funciona si no es menja bé. Confessa que fa vuit àpats petits cada dia. Afirma que són rics en fibra, proteïnes i calci.

West aposta per 'Vogue'

El raper nord-americà Kanye West va ser pare fa dos mesos de North West, la filla que ha tingut amb la televisiva Kim Kardashian. Tot i que la criatura ja té dos mesos, als EUA encara no li han vist la cara, i West s'ha enfrontat amb paparazzis perquè no ensenyin la petita al món. Ell vol presentar la seva filla a través de la portada de la revista Vogue , una fita ambiciosa si es té en compte el currículum d'elegància que fa falta per aparèixer-hi. De fet, l'editora de la publicació de moda és contrària a famosos de la tele. Segons Radar Online, Anna Wintour ja s'hi ha negat.

stats