Misc 10/08/2013

Les sorpreses de la setmana

J.c.
1 min
Les sorpreses de la setmana

BarcelonaVictoria Beckham riu

"No puc parar de riure", va tuitejar la Spice pija adjuntant una foto del seu fill Romeo vestit -o disfressat- com el dissenyador Karl Lagerfeld. Victoria Beckham rient és un supòsit que qualsevol coneixedor de la seva existència entén com a notícia. I així ha estat. Tothom ha parlat del tuit. Fins i tot Lagerfeld, que ha elogiat el nen.

Jodie Foster, perfecta

Als 51 anys, l'actriu nord-americana Jodie Foster segueix tan guapa -o més- que quan va protagonitzar El silenci dels anyells . Han passat els anys, però ha madurat bé i amb naturalitat. De fet, a diferència de moltes de les seves companyes de Hollywood, continua assemblant-se a ella mateixa, i no a un globus de Botox.

Rihanna 'deluxe'

Aquesta setmana el portal nord-americà TMZ descobria que Rihanna no ha pagat encara tres quartes parts del funeral de la seva àvia. No obstant, gens afectada per un fet que la deixa una mica en evidència, la diva del pop ha presumit de fundes d'or per a els seves dents a Instagram. Per si no fos prou, amb forma de pistola.

Lady Gaga, nudista

Lady Gaga està a punt de treure disc, i es fa notar. Com que es va fer famosa per posar-se a sobre de tot -fins i tot un vestit de bistecs-, l'única alternativa ara era despullar-se. Ja portem quatre nus de Gaga en poc temps: a V Magazin , en un vídeo tapant-se amb una pedra de quarz i en dues fotos posant amb un braç ortopèdic.

stats