Mèdia 01/08/2013

La infanta marxa a viure a Suïssa. I Urdangarin?

J.c.
2 min

Barcelona.Que els ducs de Palma van a buscar feina allà on en trobin -com molts joves espanyols- és la versió que feia seva ahir La Vanguardia . El diari del Grupo Godó assegurava que la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin marxen a viure a Suïssa perquè la filla del rei ha rebut una oferta de la Fundació La Caixa al país alpí "per gestionar i coordinar els programes de l'àrea internacional de la fundació amb les diverses agències de les Nacions Unides" que tenen la seu a Ginebra. A més, segons el rotatiu, els quatre fills dels ducs ja estarien matriculats en una escola a Suïssa per començar el curs vinent.

Tot i això, en contradicció amb el rotatiubarceloní, una informació de l'agència Efe destacava posteriorment que Urdangarin continuaria vivint a Barcelona. Un fet que té tota la lògica si es té en compte que per raons judicials no pot ser resident permanent de Suïssa. Una circumstància que, en principi, Cristina devia saber abans d'acceptar l'oferta i que no l'ha fet repensar-s'hi.

Costa poc de veure que la fugida a Suïssa és una jugada mestra. La Caixa evita més fotos de la desimputada a les portes de la seva seu. Els nens deixen de patir tant de prop la pressió mediàtica i social sobre els seus pares. I la infanta marca distància amb el seu marit, una antiga reclamació del rei.

De fet, tot i que no es divorciïn, aquest és un segon gest molt significatiu en poc temps. Dilluns vam veure la infanta a Mallorca, on l'estiu passat va decidir no anar perquè havien impedit que hi anés amb el seu marit. Aquest any, en canvi, ha pres partit per la família (reial).

stats