Misc 06/08/2013

La guerra solidària de les estrelles de Marbella

Joan Callarissa
3 min

BarcelonaQuan la qüestió és aconseguir diners i rebre l'atenció mediàtica no hi ha finalitats benèfiques que calmin els ànims. Aquest estiu coincideixen a Marbella dues gales solidàries plenes d'estrelles que pretenen anar agafant renom perquè l'any següent tothom hi vulgui anar. Una és la que organitza Maria Bravo (01) -ex de l'actor Bruce Willis- i l'altra la d'Antonio Banderas, The Global Gift i Starlite, respectivament.

Aquest any l'organitzadora de The Global Gift, que va comptar amb el suport de la seva amiga Eva Longoria (02) -segons publica Vanitatis- va aprofitar les xarxes socials per denunciar un tracte de favor de l'Ajuntament de Marbella a la gala Starlite. "Vergonya i mala imatge per a Marbella. No només ens treuen els cartells sense permís per posar els seus sinó que fan malbé els nostres. Quina benvinguda per a Eva Longoria i tots els convidats", va escriure Bravo a Facebook. A més, per si no n'hi hagués hagut prou, va afegir: "Hola a tots, volia informar-vos perquè no hi hagi cap dubte que tant Eva Longoria com jo no estem involucrades en la gala Starlite. Nosaltres fem gales benèfiques i filantròpiques...", una sentència que dóna a entendre que a Starlite n'hi ha que es podrien lucrar.

Els organitzadors de la gala acusada no han dit res en reacció a l'atac de Bravo. Tot i això, l'organització remet la premsa al consistori, on expliquen que han tractat igual les dues celebracions en qüestions publicitàries i que no hi ha cap distinció ni preferència.

De fet, Bravo no té motius per estar de mal humor. La seva gala va ser un èxit i va tenir algunes cares molt estimades a Espanya, com Genoveva Casanova (05) -ex de Cayetano Martínez de Irujo i habitual de l' ¡Hola! -. A més, també hi va haver Antonia dell'Atte (06) , una figura que feia temps que no es deixava veure gaire. Sobretot des que va deixar d'enfrontar-se amb Ana Obregón als platós. L'exmodel es va presentar a Marbella ensenyant l'espatlla i les línies blanques que el seu banyador li ha deixat.

La festa també va tenir la presència de l'actor Jordi Mollà (04) , que va afirmar que actes com aquell serveixen per "conscienciar" la gent i no oblidar certs problemes. A més, va revelar que entre els seus projectes té dues pel·lícules americanes, de les quals no en va dir els noms ni cap altra dada.

A banda dels famosos desconeguts arribats de Nord-amèrica per la crida de Longoria -com Alina Peralta (03) -, els habituals del paper cuixé espanyol es van rendir als peus de Bravo i van assistir a la seva gala. Paloma Lago, Fabiola Martínez, Manolo Santana i la seva flamant muller i els incombustibles Luis Ortiz i Gunilla von Bismark van ser-hi presents.

De fet, no és només la seva presència el que compta, ja que per anar-hi molts paguen. I no pocs diners. Les taules per a deu persones costaven 20.000, 10.000 o 5.000 euros. Els tiquets individuals sortien per 1.000 euros. A més, la subhasta de 26 articles de famosos i de nou experiències amb celebrities també van servir per recollir una bona xifra per a les oenagés.

A la gala que presentarà Banderas el dia 10 d'agost es preveu que hi hagi personatges com Eugenia Martínez de Irujo, Arantxa Sánchez Vicario, Enrique Ponce, Paloma Cuevas, Miguel Bosé, Alejandro Sanz, Marta Sánchez i Imanol Arias. A Sanz li han donat el Premi Humanitari Starlite del 2013 per la seva faceta solidària.

stats