Mèdia 02/08/2013

El glamur de la Copa del Rei desembarca al centre

El Village desprèn cada nit un glamur especialment bronzejat. La flota regatista es deixa entreveure amb els seus uniformes i la Feixina sembla que estigui a punt de salpar

Sara Castillo
2 min

PalmaEl Village desprèn cada nit un glamur especialment bronzejat. La flota regatista es deixa entreveure amb els seus uniformes i la Feixina sembla que estigui a punt de salpar. Al vespre, la zona d'oci de la Copa del Rei de vela s'omple de fronts torrats pel sol, de peus que acabaran patint per l'altura dels talons i de còctels que es passegen entre la multitud. A les terrasses s'asseuen homes engominats i dones acabades de sortir de les passarel·les de París. Una escena única.

La majoria d'encuriosits es concentren davant l'escenari, a l'acròpoli de la plaça. Esperen que artistes arribin, agafin la guitarra i la Feixina comenci a vibrar. Jaume Anglada i Mario Vaquerizo ho van aconseguir abans-d'ahir. El rocker mallorquí va despertar l'horabaixa amb un "Oh Palma, Palma de mi mano" i el mediàtic marit d'Alaska va deixar empremta a la nit amb les seves botes de serrells. Una aposta musical que agradà i molt als presents que seguiren amb entusiasme els estils i propostes diferents d'Anglada i Vaquerizo.

Carmen Lomana

També hi ha famosos que aprofiten l'ocasió i es deixen entreveure, com Carmen Lomana i la presentadora Berta Collado. El Village és un cau pels paparazzis i un respir que trenca els vespres rutinaris de molts palmesans. Padrins i padrines es vesteixen amb les millors gales i s'asseuen a la Feixina a assaborir una carmanyola acabada de fer.

La zona d'oci de la Copa és un port on desembarca gent per desconnectar de la competició i passar una estona, altres treballen darrere les barres, dones llueixen cames, i turistes mengen paella freda a les nou de la nit. No tot són participants, ni prop fer-hi. Però els regatistes no falten a la cita del "village", que des de l'any passat ha enriquit la proposta de la Copa del Rei i la pretén fer més propera a la ciutadania local i als turistes. Perquè la competició a la badia queda lluny.

stats