Misc 04/08/2013

Telecinco obre un xiringuito a Santi Millán

La cadena prepara una sèrie en què l'actor serà un xef estrella que ha de salvar un restaurant de platja

Joan Callarissa
2 min
SENSE CANVIAR DE CADENA Actualment Santi Millán protagonitza la sèrie Frágiles  a Telecinco.

Barcelona.L'èxit de la figura d'Alberto Chicote i del seu programa de La Sexta Pesadilla en la cocina sembla que no ha tocat fons, ni en audiència ni en transcendència. Telecinco, sempre atenta als èxits i a les tendències televisives en auge, sembla que s'ha inspirat directament en les experiències del programa de la competència per centrar la seva nova sèrie, que ara està en fase de localització: El chiringuito .

En la ficció, l'actor català Santi Millán encarna un prestigiós cuiner acostumat a una cuina refinada i exquisida que rep la missió de rellançar un xiringuito de platja considerat "un dels pitjors restaurants d'Espanya". I, de fet, és aquest punt de partida el que catalitzarà totes les històries d'aquesta ficció, que produeix Mediaset en col·laboració amb 100 Balas, la productora de Flipy.

Al capdavant de l'establiment que cal reciclar hi ha un cuiner interpretat per l'actor Jesús Bonilla. Segons la cadena, aquesta trobada a la cuina del xiringuito és la "del rei de la cuina creativa i del mestre del refregit". Pura inspiració en el programa de Chicote.

A la sèrie també hi apareixerà Blanca Portillo, de la qual encara no s'ha revelat el paper. Tot i això, té números de formar part de la família "desastrosa" de Bonilla, els encarregats de portar el xiringuito i els culpables d'haver-lo portat a la ruïna. Bonilla, Millán i Portillo són les úniques cares del repartiment que s'han donat a conèixer fins ara.

De fet, Blanca Portillo i Santi Millán no és el primer cop que es troben a Telecinco. Ja van actuar junts a 7 vidas , una ficció que s'inspirava en Friends i que del 1999 al 2006 va aconseguir bones xifres d'audiència per a la cadena.

A part d'aquesta experiència junts, han passat per altres ficcions del canal. Portillo té pendent encara l'estrena d'un telefilm, Niños robados . Bonilla ha treballat menys que ella a la cadena de Berlusconi però ha tingut un paper que el va fer molt estimat. Era Santiago Serrano a Los Serrano i també va aparèixer a Periodistas , on feia de Vicente Zamora. Millán, com Bonilla, també va aparèixer a Periodistas . Actualment, protagonitza Frágiles per a la cadena.

stats