Misc 11/08/2013

Simon Cowell, el televisiu més ben pagat dels EUA

J.c.
1 min

BarcelonaLa revista Forbes ha fet pública la llista dels més ben pagats de la televisió nord-americana. Al capdamunt hi ha Simon Cowell, creador de formats televisius com Got talent i The X factor , que han tret el cap en les petites pantalles de països de tot el planeta. Entre el juny del 2012 i el juny del 2013, Cowell s'ha embutxacat de la televisió 95 milions de dòlars. A més, però, l'anglès té una companyia musical anomenada Syco, que porta grup sorgits dels seus talent shows musicals com els One Direction. A banda de la seva feina darrere de les càmeres, Cowell és una cara coneguda perquè fa de jurat en els formats que ell mateix ha inventat.

En segona posició hi ha Howard Stern, que ha guanyat en aquest període 95 milions de dòlars gràcies a la seva tasca com a jutge d' America's got talent i al seu programa de ràdio a Sirius Satellite Radio. Després d'ell hi ha Glen Beck, amb 90 milions de dòlars, posseïdor d'una web de notícies a internet que li ha permès saltar a la televisió com a comentarista polític.

En quart lloc hi ha la polifacètica Oprah Winfrey, amb 77 milions de dòlars. En cinquena posició hi ha el doctor Phil McGraw. S'estima que ha guanyat 72 milions de dòlars amb els seus programes de televisió. Ellen DeGeneres és la novena de la llista, amb 56 milions al calaix. La jutgessa Judy Sheindlin se n'ha embutxacat 47 amb un format similar a De buena ley .

stats