Mèdia 03/08/2013

Shakira, de vacances i amb la victòria al sac

En aquesta ocasió els hem pogut veure besant-se en companyia d'un dofí, volant arrossegats per una llanxa i afartant-se en un restaurant

J.c.
1 min

BarcelonaShakira i Piqué són uns grans usuaris de Twitter i ara, després de delectar-nos amb les fotos del petit Milan llegint la revista National Geographic , han presumit d'amor a les costes de Hawaii. Unes vacances de les quals van gaudir a mitjans de juliol i que ara han rememorat a la xarxa.

En aquesta ocasió els hem pogut veure besant-se en companyia d'un dofí, volant arrossegats per una llanxa i afartant-se en un restaurant. Uns records que posen de bon humor l'artista, que ja ha hagut de tornar a l'estudi a gravar.

No obstant, res l'alegra més que la nova victòria judicial sobre la seva exparella, Antonio de la Rúa. El Tribunal Superior de Los Angeles ha desestimat la tercera demanda de De la Rúa contra l'artista en entendre que l'argentí "no té drets sobre els béns de la cantant", segons recull una nota de premsa emesa per l'agència de comunicació Globally. El jutge reconeix així el pes de l'acord prenupcial que van signar en què admetien que ell no tindria dret a cap bé de l'artista aconseguit a partir de llavors.

stats