Misc 20/08/2013

Shakira i Milan, de vacances a França amb els sogres

Selena Soro
2 min

BarcelonaShakira ha deixat sense feina tots els paparazzis de França. Des que va aterrar al país, divendres passat, la cantant colombiana no ha deixat de publicar imatges del seu cap de setmana de relax al costat del petit Milan. "Ja a la tranquil·litat de la campanya francesa", va tuitejar la parella de Piqué, amb una fotografia en què sortia amb el nen en braços.

Ni tan sols la visita dels seus sogres, Joan Piqué i Montserrat Bernabéu, va pertorbar la seva pau. Al contrari, la cantant no va dubtar a compartir una imatge al costat del pare de Piqué: "Avui els sogres m'han vingut a visitar al meu refugi", va escriure la colombiana a Twitter. En una altra imatge, apareixia la mare del blaugrana, a qui Shakira va presentar com la "padrina". La mateixa cantant reconeixia que els seus comptes d'Instagram i Twitter no havien parat en tot el cap de setmana: "Ja sé que n'he compartit massa últimament, però és que no ho puc evitar, mireu quins clotets que té", deia la cantant sota una fotografia del petit Milan.

Shakira demostra així el que deia fa poc en un article sobre educació al diari The Huffington Post , en què aprofitava per parlar del que sentia cada dia al costat del seu fill: "La maternitat és un món de contínua descoberta".

Piqué, menjant cargols

Gerard Piqué, que es va quedar a Barcelona per complir amb el Barça, també va tenir temps de passar una estona amb la família i compartir-ho a les xarxes socials. "Menjant els millors cargols del món, cuinats per la iaia Lina! Quin espectacle", va tuitejar el futbolista, que, com molts catalans aquest estiu, va fer la sobretaula veient Plats Bruts . "Quins records!", va escriure sobre la sèrie. Un tuit que el seu company Carles Puyol va respondre amb un contundent: "Tu sí que ets un brut, però jo t'estimo igual". "Brut tu, amb aquests cabells que portes! Un dia et raparé, Carles Puyol!", va rebatre Piqué posant punt final a la seva afectuosa discussió, que va acabar amb un hashtag proposat per Cesc Fàbregas. #RapemEnPuyi va arribar a ser trending topic .

stats