Misc 22/06/2013

Shakira i Milan arriben a Rio de Janeiro

La colombiana i el seu fill s'estaran en una suite que costa 2.600 euros diaris mentre Gerard Piqué juga la Copa Confederacions. El futbolista ha reconegut que li "costarà molt ser tan prop de la família i no ser al seu costat"

Joan Callarissa
1 min

Shakira és des de dijous a Rio de Janeiro, al Brasil. La cantant i el seu fill, Milan, no han volgut perdre's els partits de la Copa Confederacions, on juga el pare de la criatura, el blaugrana Gerard Piqué. Per seguir l'actuació esportiva de la seva parella, la colombiana no s'ha estat de res i s'ha instal·lat a la suite presidencial de l'Hotel Fasano, el lloc on es va refugiar després de baixar del seu avió privat.

Tot just trepitjar terra brasilera Shakira ha despertat l'atenció de la premsa. El canal de notícies Globo s'ha fixat en l'estona que va tardar la celebrity a trobar el cotxe que l'havia de recollir a l'aeroport. La revista brasilera Época , per la seva banda, s'ha centrat en les seves finances. Assegura que la seva estada al Brasil li costarà diàriament més de 3.500 dòlars (2.654 euros) només per l'hotel. De fet, són preus previsibles tenint en compte els habitants habituals d'aquesta estança. Entre d'altres, hi ha estat Madonna, que va concedir una original entrevista a un mitjà del país des del lavabo.

Tot i les despeses de Shakira, les possibilitats de veure's amb Gerard Piqué seran ben poques. A la SER, el futbolista explicava: "Ser tan a prop de la família i no poder ser al seu costat costa molt -va dir-. Sempre portem el Milan amb nosaltres i ella [Shakira] ja ho té tot planificat", afegia el català.

stats