Misc 09/08/2013

Rihanna encara deu el fastuós funeral de la seva àvia

J.c.
1 min
Rihanna encara deu el fastuós funeral  de la seva àvia

BarcelonaMentre ella ballava el twerk -un ball que consisteix a moure únicament el cul- per la seva Barbados natal, l'empresa que va organitzar el funeral a la seva àvia la buscava perquè els pagués els diners que encara els deu. Concretament, la cantant té pendent tres quartes parts de la factura amb l'empresa funerària. Per això, la companyia l'ha denunciat i li demana 150.000 euros.

Aquesta quantitat, que podria semblar desorbitada, és la que hauria d'eixugar el deute de la intèrpret, que va voler acomiadar la seva àvia amb tota mena de luxes. Va organitzar una gran festa en honor seu que va implicar el muntatge de grans carpes, pantalles electròniques i exòtics rams de flors i altres ornaments florals.

Segons el portal especialitzat en celebrities TMZ, a banda de no pagar la major part del deute Rihanna s'ha negat a fer-ho. Considera que la quantitat de diners que li demanen els organitzadors del funeral és desorbitada en relació als serveis que li van oferir. La seva àvia, Clara Brathwaite, va morir d'un càncer el juny de l'any passat.

stats