RECONEIXEMENT PROFESSIONAL
Misc 29/06/2013

Ramon Colom, guardonat amb el premi Miramar d'honor

Ara
1 min

Barcelona.El periodista Ramon Colom va ser guardonat ahir amb el premi Miramar d'honor, que atorga el consell assessor de Radiotelevisió Espanyola a Catalunya, en reconeixement a la seva trajectòria professional. Davant d'un auditori format en bona part per estudiants de comunicació, Colom va demanar-los que siguin "exigents", que treballin, busquin i intentin saber "aquelles coses que no figuren als plans d'estudis" i que, segons ell, són "les més importants". "No heu de perdre la il·lusió", va remarcar el periodista, i va deixar clar als futurs professionals del sector que la societat els necessita.

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que va presidir l'acte -celebrat a la cambra catalana-, va definir Colom com "un professional del periodisme, format i amb una gran experiència, però sobretot amb una gran vocació". El guanyador del premi va ser director general de TVE entre el 1990 i el 1996, i després de treballar a Vía Digital i de dirigir diversos programes a TV3, actualment presideix la federació de productors audiovisuals Proa.

Pel que fa als premis destinats als estudiants, en l'àmbit radiofònic va ser guardonat el treball Equipaments culturals autogestionats: les ocupacions , del Tecnocampus de Mataró (UPC), i en categoria televisiva va ser reconeguda la peça Lligats a la mar , elaborada per alumnes de l'Institut Pere Martell de Tarragona. Els guanyadors rebran 2.000 euros i podran fer pràctiques als mitjans de RTVE a Catalunya.

stats