Mèdia 03/08/2013

Paulina anuncia canvis i s'abraça a Lovato

Beverly Hills va ser el lloc escollit per la cadena nord-americana Fox per celebrar l'All-Star Party que celebren cada estiu, on les cares més destacades de la cadena es posen davant del photocall

J.c.
1 min

BarcelonaBeverly Hills va ser el lloc escollit per la cadena nord-americana Fox per celebrar l'All-Star Party que celebren cada estiu, on les cares més destacades de la cadena es posen davant del photocall per animar l'audiència respecte a les produccions del canal. En aquest espai es va poder veure Paulina Rubio fortament abraçada a Demi Lovato, que va saltar a la fama el 2008 de la mà de Camp Rock .

A banda de l'afecte que es van professar sota els focus de la Fox, les dues rosses llatines també van compartir un moment d'amistat a la xarxa. Rubio va tuitejar: "La meva germaneta petita [en referència a Lovato] s'ha decidit a aprendre espanyol amb mi". Una confessió que intenta demostrar que l'enemistat entre elles -sobre la qual s'havia especulat des que van coincidir a Factor X - és mentida.

Per si això no fos prou, Paulina -que no fa gaire ha estat notícia perquè unes fotografies seves en què orinava al mar han fet la volta al món- ha fet una advertència a través d'un vídeo. La noia daurada afirma que necessita "un canvi radical", tant en la seva vida personal com professional. Segurament deu tenir algun llançament pendent o potser li fan un reality sobre la seva vida. No tardarem gaire a saber-ho. No obstant, el divorci de Colate sembla que li ha passat factura, almenys en la seva figura.

stats