Misc 30/08/2013

Monica Bellucci oblida Cassel amb un milionari azerbaidjanès

Selena Soro
2 min

BarcelonaTot just quatre dies després que Monica Bellucci anunciés que posava fi a un matrimoni de catorze anys amb el també actor Vincent Cassel, els mitjans de l'Azerbaidjan ja publiquen el nom del seu nou nòvio: Telman Ismailov, un milionari de 57 anys, propietari de la immobiliària russa Ast.

Segons el portal azerbaidjanès Haqquin, la parella es va conèixer el 2009, quan Bellucci estava de viatge a Turquia -juntament amb altres famosos- amb motiu de la inauguració del luxós hotel Mardan Palace, que va construir Ismailov. Alguns mitjans italians assenyalen que va ser aleshores quan l'actriu i l'empresari van començar l' affaire , i que aquest podria ser el motiu de la seva ruptura amb Vincent Cassel. De fet, en una entrevista a La Repubblica , ara ja fa un any, Bellucci va afirmar que creia en l'amor, "però no en la fidelitat".

La fama el precedeix

La presumpta nova parella de la italiana ocupa la 76a posició en la llista dels russos més rics segons la revista Forbes , amb una fortuna de 620 milions de dòlars. El grup del qual té la propietat, Ast, l'integren un total de 19 companyies. Ismailov també és vicepresident del Congrés Jueu Euroasiàtic i recentment ha adquirit un club de futbol, el Beitar Jerusalem d'Israel.

Més enllà dels negocis, Ismailov té fama de faldiller i excèntric. A la seva mansió són habituals les festes amb convidats de la talla de Sharon Stone, Richard Gere o Paris Hilton.

Però la primera vegada que Ismailov va saltar als mitjans internacionals va ser el 2006, quan el magnat va pagar mig milió de dòlars a Jennifer Lopez -un milió i mig segons agències russes- perquè actués a la celebració del seu aniversari. En aquella ocasió, els agents de la cantant van disculpar-se a instància de Human Rights, que retreia a Lopez que actués en un país on no es respectaven prou els drets humans: "Si haguéssim tingut constància d'algun problema d'aquest tipus, ella no hauria assistit a la festa", van dir els seus publicistes.

Una disculpa que la porto-riquenya ha hagut de repetir aquest estiu, després de la seva sonada actuació davant el president del Turkmenistan, que va demanar-li que li cantés el Happy Birthday, Mr. President al més pur estil Marilyn Monroe.

Un matrimoni de 14 anys

Amb aquesta nova relació, Monica Bellucci deixa enrere un matrimoni de 14 anys amb Vincent Cassel, amb qui l'actriu té dues filles. La italiana, que el mes que ve farà 49 anys, actualment està treballant a Sèrbia, on roda sota les ordres d'Emir Kusturica el film A la via làctia , on encarna una agent d'intel·ligència en plena guerra.

Cassel, per la seva banda, està pendent d'estrenar una nova versió de La bella y la bestia , amb Léa Seydoux com a coprotagonista.

stats