Mèdia 02/08/2013

Longoria, solidària i afortunada, per Marbella

Ernesto Argüello, aquest és el nom del noi de 34 anys que acompanya Eva Longoria per Marbella d'ençà que van baixar de l'avió

J.c.
1 min

BarcelonaErnesto Argüello, aquest és el nom del noi de 34 anys que acompanya Eva Longoria per Marbella d'ençà que van baixar de l'avió. L'empresari arruïnat -segons El Mundo - de cabellera rossa i ulls blaus exerceix d'acompanyant permanent de l'ex mujer desesperada , que aquest cap de setmana presenta la gala filantròpica de Marbella que ha de recaptar fons per a tres ONG, entre les quals hi ha la seva. De fet, ni la companyia de l'amiga acèrrima de Longoria, Maria Bravo -ex de Bruce Willis-, ha aconseguit que ell es relaxi i deixi anar la mà de la texana.

La parella arribava dimecres a Marbella, i venia de passejar el seu amor per París -on tota parella de celebs que s'ho valgui es deixa fotografiar-. Tot i això, no tot és gaudir tots sols. La cosa comença a ser seriosa i l'actriu ja ha conegut fins i tot la família d'ell, d'Hondures. Ara és possible que li toqui el torn a Argüello, i que conegui els parents espanyols de la seva xicota. Longoria, de 38 anys, va conèixer el noi en un reality que produïa ella. Tot van ser rumors fins que ella ho va confirmar per Twitter. Des de llavors, ell fins i tot ha anat a la graduació de l'actriu, que s'ha tret una carrera d'història.

stats