Misc 08/08/2013

Liam Hermsworth, espantat en les escenes de sexe

J.c.
1 min

BarcelonaL'actor Liam Hermsworth assegura que en les escenes de llit que ha rodat per a la seva nova pel·lícula, Paranoia , va patir vergonya i es va sentir intimidat. Pel que fa a les seqüències més atrevides del film, que ha coprotagonitzat amb a nòvia de Johhny Depp, Amber Heard, diu que van ser "la pitjor part del rodatge" i que va patir en gravar "moments íntims davant de tot l'equip". "Les escenes íntimes fan una mica de por. És complicat estar en una situació íntima amb algú davant de molta gent. És difícil deixar-se portar i ser completament lliure", confessa el promès de l'actriu i cantant Miley Cyrus.

No obstant, per a Heard la situació va ser totalment diferent. De fet, la protagonista opina que "és molt fàcil fer-te càrrec de les teves passions i deixar-te portar en aquell moment". Al programa de la televisió nord-americana Entertainment tonight , Heard va afirmar: "El truc per fer escenes romàntiques és estar còmode, ser amic de la persona amb la qual estàs treballant. Així passes una bona estona. Afortunadament treballar amb el Liam ho va fer tot més fàcil". Una afirmació que demostra que ella el considera prou amic per estar relaxada però que ell no en té prou amb una bona relació amb la seva companya a la ficció per rodar a gust.

Per si no fos prou amb la vergonya, Hermsworth va revelar que l'equip de rodatge li va fer una broma en una escena de llit. "Vaig començar a rodar l'escena i em vaig abraçar al que pensava que era el braç de l'Amber, però va resultar que era un consolador".

stats